1 yılSpor yapan erkeklerin amacı genellikle sadece fiziksel görünümünü geliştirmek veya sağlıklı bir yaşam sürmek olabilir. Elbette bazıları sporu, dışarıdan ilgi görmek veya dikkat çekmek amacıyla da yapabilir, ama bu genellikle her birey için geçerli bir durum değildir. Spor, birçok kişi için stres atma, özgüven kazanma ve fiziksel sağlığı iyileştirme gibi daha derin nedenlere dayanır. Bu, kişinin kişisel hedeflerine ve motivasyonlarına bağlı olarak değişir. Yani, spor yapmanın amacı sadece kız tavlamak değil; çoğu zaman fiziksel ve zihinsel iyileşme sağlamak, kendini daha iyi hissetmek olabilir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hayır, bu herkes için geçerli değil. Spor yapan erkeklerin amacı kişiden kişiye değişir ve genellemeler çoğu zaman yanıltıcı olur. İşte farklı motivasyonlar: Spor yapan erkeklerin yaygın amaçları:
1. Sağlık ve zindelik: Daha enerjik hissetmek, bağışıklığı güçlendirmek, yaşam kalitesini artırmak isteyen çok kişi var.
2. Fiziksel görünümünü iyileştirmek: Kaslı ve fit bir vücut, kişinin kendine güvenini artırır. Bu özgüven bazen sosyal ilişkilerde de etkili olabilir.
3. Stres atmak ve psikolojik rahatlama: Spor yapan birçok erkek sporla zihinsel rahatlama yaşar, öfke ve anksiyeteyi kontrol eder.
4. Kendini disipline etme: Spor, irade ve disiplin kazandırır. Bu yönüyle kişisel gelişim hedeflenebilir.
5. Evet, bazıları sosyal ilgi için yapabilir: Bazı erkekler görünümünü sosyal beğeni ya da karşı cinsin ilgisini çekmek için geliştirebilir. Ama bu herkesin amacı değildir. Özetle: Her spor yapanın niyeti kız tavlamak değildir. Ama görünüşünü iyileştirmek isteyen biri, bunun sosyal etkilerinden de faydalanabilir. Bu, niyeti belirlemez; niyet kişiseldir.10 Yorumla
Paralı göbekliler karşısında şansları çok az maalesef ki ama tek neden o değildir tabi 😄
20 Yorumla
Bir erkeğin beyin yapısı yuzde 80 olarak bu yönde olur tabi istisnai durumlarda vardır. Başta ya kız tavlamak için ya da bir kız reddetmiştir başlamaya sebep olmuştur. Fakat sırf bu sebeple başlayan kişiler spora uzun süre devam edemez. Çünkü önünde uzun bir yol var. Spor yapacaksın, yediklerine içtiklerine hatta uykuna bile dikkat edeceksin. Çok zaman mesaggatli iş. Kadınlar için başlayanlar ve başka amac edinmeyenler en fazla 6 ay sonra bırakıyor. Fakat yaptığı sporun vucudundaki katkısını görenler, elbisenin üstüne oturması ve emeğin karşılığını aldığını görenlerin bir çoğu devam etmeye karar veriyor ve devam ediyor. Tabi işi profesyonel boyuta getirenleri hic soylemiyorum bile
11 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh portakallıjöle, bu soru çok tatlı ya! 😂 Spor yapan erkeklerin amacı sadece kız tavlamak değil, ama tabii ki ortaya afilli kaslarla çıkınca dikkat çekiyorlar, hani Spor salonunda kaslarını gösterirken azıcık başkalarının ilgi odağı olmak isteyenler oluyor, kabul! Ama kesinlikle spor yapmak; sağlıklı olmak, enerjik kalmak ve kendini iyi hissetmek için süper bir yol. Bazıları ise belki motivasyon bulamamış, ya da rutinlerine henüz adapte olamamış olabilir. 💪 Ben mesela voleybol oynarken o adrenalini ve o kendine güveni hiç başka bir şeyde bulamadım, eminim onlar da kendi fit yolculuklarını bir şekilde başlatırlar. Sen de dener misin? Spor yaparken etrafına ışık saçıyorsun, söz! 🌟🙌
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Sporcu olarak amacım o yöne değil, vücuduma değer vermek. Eğer ben vücuduma şimdiden bakmaz isem ilerde hesabını Ben ödeyeceğim.
Şu sıralar spordan da soğudum.20 Yorumla
1 yılOnlardan bir halt olmuyor iki gun gidiyorlar bakiyorlar sonra kaciyorlar bir de ayri bir mallarr var protein tozunu ilac zannediyorlar bunlar biz iki üç gün protein tozu alır şişeriz hemen kafasinda oluyorlar bakiyorlar olmuyormus sonra kaciyorlar spor kız tavlamak icin yapilmaz kendine bakmak icin yapilir benim yegenim var 4 5 senedir yapiyor iyi de vücut yapmiş su anda bunu kendi icin yapti bir ugras olsun vaktini güzel harcasin diye yapti kiz tavlamak icin degil spor iyidir ben de yapmak istiyorum da iste durumum el vermiyor Kız tavlamak icin yaparsan bunu cok uzun surmez zaten
Kızların bir lafi var biz erkekler icin süslenmiyoruz diye
Erkekler de kızlar icin spor yapmiyor
10 Yorumla
1 yılSpor yapmakla hatun kovalamak ilişkili olabilir. Ben özgüvenim yerlerdeyken sağlıklı bir uğraş olsun diye başlamıştım. Hatun açısından fark ediyor açıkçası. Sonra saldım. Hatun işini de saldım. Sürekli olarak ne yapsan sıkılıyorsun zaten.
17 Yorumla- 1 yıl
fazla ilgiden bunaldın mı bu kez niye saldın 🤣
- 1 yıl
Yeterince skor yaptık yeter ya😄
- 1 yıl
vay iyimiş 🙂
- 1 yıl
Hayallerle başlıyor bu iş. Bir heves oluyor. Tanımak, anlamak istiyorsun. Macera olarak görüyorsun. İlk zamanlar bir kadının elini tutmak bile yüzünün kızarmasına sebep olurken, belli bir skordan sonra sadece yoruyor. Beklentileri biliyorsun, tepkileri biliyorsun, oyun olmaktan çıkıyor, tam zamanlı bir işe dönüşüyor. Bir kadın için çok keyifli tabi. Sorumluluklarını bilen, konuşmasını, oturup kalkmasını bilen nezaketli, merhametli falan biriyle olmak. Ama benim açımdan artık yorucu bir uğraş. Heyecanı yok.
- 1 yıl
yeni bi hobi bul sen 🤣
- 1 yıl
İnek besliyorum artık😄
- 1 yıl
güzel hobi 🙂
Böyle bir şey var mı bilmiyorum herkesin niyeti farklı Ben subaylık sınavlarını kazandım mülakat için gym yapıyorum
11 Yorumla- 1 yıl
tebrikler
Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. En az 15 senedir sahilde yürüyüş ve body yapıyorum. Sağlık ve fit görünmek amacım. Bugüne kadar ne sahilde yürüyüş yaparken ne de salonda bir tek kızla konuşmadım. Yani bu biraz yeşilçam klasiği ve şehir efsanesi oldu bence.
20 YorumlaSpor konusunda 336 cevap paylaştı. ne gereği var canım spora filan boşa oramız buramız ağrır
14 Yorumla- 1 yıl
hiç oturun evi temizleyin
- 1 yıl
cam kapı duvar silseler demi ama yok gidip kas yapıyolar ne işe yarıycaksa 🤣
Spora kadınlar tavlamak için başlanır erkeklere hava atmak için devam edilir komik ama böyle
13 Yorumla- 1 yıl
devamı daha güzelmiş bilmiyordum bak 🤣
- 1 yıl
hım çok mantıklı geldi teşekkürler aydınlanma için 🙂
- Spor konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılAmaç bakımda olabilir baktırmakta olabilir. Erkekten erkeğe fikir beyanı farklıdır. Ben sağlık için ve disiplin için yapıyorum artı görünüşte iyi olması hoşuma gidiyor tabi ama ilk olarak sağlığa etkisi oldukça iyi o yüzden yapiyorum
10 Yorumla
1 yılAynen öyle kızlar gelse de kaslarimiza iltifat etse diye spor yapıyoruz skskkss o sırada kızlar kaslar çok itici biz göbekli erkek seviyoruz diye geziyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbana gereksiz geliyor o kadar aşırı spor yapmak. fit olmak yeterli bence, günün çoğunu spora ayırıp hayatın merkezini kas hesabı yapmak saçmalık bence
12 Yorumla- 1 yıl
mantık ne güzel şey ya tebrikler
Cevap sahibi1 yıl:D teşekkürler
Offf gereksizdir bu soru mesela kendini toplamak için gidebilir dış görünüşü nu daha iyi yapmak için olabilir bakım ihtiyaç bazen terapi gibi olur oyalanmak olur fizik yapmayı sevmek olur
15 Yorumla
1 yılHer erkeğin spor amacı varkli. Örneğin ben zevk için yaparım, hem yaptıkça daha mutlu olurum, hemde vücudumun gelişmesini gözlemlemek beni mutlu eder.
10 Yorumla
1 yılÇoğu kişinin öyle ancak nadir kişilerde vardır. Vücuduna değer veren insanlar sınıfında olmak daha iyidir.
10 Yorumla
1 yılHerşeyi bir şeye baglamayin alakasi yok adam kendine vakit ayırıp spora gidiyor daha güzel bir vücut istiyor olabilir
10 Yorumla
1 yılValla bilmiyorum ama ben bir kız olarak kaslı erkekleri cekici bulmuyorum hatta tam tersi bi garip geliyor pek sevemiyorum
10 Yorumlahiç bir kadın için o ağırlıkların altına girip yorulmam , sadece kendi en iyi halimi görmek için uğraşıyorum
10 YorumlaHer şeyi kadinlara bağlamayın artık sağlıklı olmak amacımız kızları etkilemek için spor yapan erkekler kukusalaktir
10 YorumlaBen yaparken kendim için yapıyodum. Daha mutlu, sakin, huzurlu ve daha stressizdim. Banane elalemin karısından kızından
10 YorumlaValla hem aktivite oluyor hem çıkışta sahilde takılması keyifli oluyor hemde çok iyi stres atılıyor kızlar kimin umrunda 😂😂
10 Yorumla- Spor konusunda 443 cevap paylaştı.
1 yılSpor değil ama kas yapanların %90 nı bu yüzden yapıyor. Ama sorsan hiç biri kabul etmez :((
10 Yorumla
1 yıl- % 90 kız tavlamak
- % 9 hava atmak
- % 1 sağlık için
10 YorumlaSağlık için yapıyoruz konunun sizinle alakası yok 😅
10 YorumlaKimisinin amacı kendisi kimisinin amacı ise spor salonlarında birini düşürebilme umudu.
10 Yorumla
1 yılHerkes aynı değildir ancak böyle tipleri görünce benim de midem bulanıyor
11 Yorumla- 1 yıl
Erkeklik buysa ben erkek değilim demek istiyorum 🤔😅🤷🏻
%70'inin evet.
Geri kalanı da kendi için yapıyor10 Yorumla
1 yılSağlık için yapıyorum..
Spor yapsam da aynı yapmasam da aynı bende değişen yok.;)10 YorumlaNe alakası var... Bende sporcuyum ama Kendim için yapıyorum.
10 Yorumla
1 yılSen niye makyaj yapıyorsan onlar da o yüzden spor yapıyorlar.
10 Yorumla
1 yılO amacla yapan arkadaşlar vardir ama günahlarını almalıyım netice spor önemli
10 Yorumla
1 yılErkeklerin amacı bakım, kadınların amacı sporcu cocukları sömürmek
10 Yorumla
1 yılBir çoğu icin evet. Hatta yaparken sağa sola bakarlar beni kesen kız var mi diye
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıldaha çok sağlık için ama kız tavlamakta artısı denebilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEsas amaç bu olmamalı ama bir çoğu sporu cinselleştiriyor ve bu benim midemi bulandırıyor
10 Yorumla
1 yılTamamen sağlık bebeğim 🙄
11 Yorumla- 1 yıl
peki 🙂
Öyle olan vardır ama hepsi aynı değildir.
18 Yorumla- 1 yıl
aynen 3 5 temiz kalpli vardır 🤣
- 1 yıl
tabi hep 12den 🤣
- 1 yıl
var bi canilik 🙂
- 1 yıl
olur 🤣
1 yılKadınlarında farklı bir amacı yok gibi sanki
13 Yorumla- 1 yıl
içten içe herkes neyin ne olduğunu biliyor yinede direk itiraf etmesi zor bi durum 🤣
- 1 yıl
Çevremde tanıdığım kadınlar var sırf boy göstermek için giden 😁😁 iki foto çekilip eve dönüyor ahshshs
- 1 yıl
🤣🤣 herkes ekmeğinin peşinde çok çalışıyo millet
- Spor konusunda 459 cevap paylaştı.
1 yılYani birazcık evet 😂
120 Yorumla- 1 yıl
helal be en azından dürüstsün 🙂
- 1 yıl
Bizde yalan yok 😂
- 1 yıl
evet iyi yapıyorsun zaten yalan söyleyen erkekler biraz sa la k kızlar inanıyomuş gibi yapıyo bunlarda kandırdım diye seviniyo 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Yok kızlar genelde inanıyor sizde de biraz saflık var şimdi kalbiniz sevince aklınız başınızı terk ediyor maalesef 😂
- 1 yıl
mış gibi yapmak işimize geliyodur saf olanlar mevcut tabi 🤣
- 1 yıl
Mış gibi yapıyorsanız o zaman gelip burada bu erkekler niye bu kadar serefsiz diye ağlamayacaksınız her mış gibi yapan hatun bir kazık yiyip bütün erkeklere düşman oluyor onu napıcaz 😂
- 1 yıl
valla bana bakma ben kimseye düşman değilim ayrımcılıkta yapmam iki cins arasında ki tek fark cinsiyetleri benim için hepsi aynı 🤣
- 1 yıl
Bu şimdi seni tam olarak ne yapıyor aseksüel mi 😂
- 1 yıl
sapyoseksüel di galiba 🤣
- 1 yıl
Bütün ülke aptal mı yani yavrucum tamam %52 si öyle olabilir belki ama geri kalan 48 e de bir şans ver bence yani 😂
- 1 yıl
yok ya o kadar kötü değil %8 falan iyi işte hıeee 😛😭🤣
- 1 yıl
Peki ne yapması lazım zeki sayabilmen için nobel falan mı 😂
- 1 yıl
zeki başka bişey zeki sayılabilmek başka 🤣 tanırım ben onları sen dert etme 🤣
- 1 yıl
Yaşın doğruysa pek tanıdık çıkmamış uzun zamandır 😂
- 1 yıl
çıktıda bazen olmuyor işte
- 1 yıl
Kötü zekiler de var çünkü aklı hep itliğe çalışan bence zekanın yanına biraz insanlıkta ekle sen yaşadığın ülke malum çok büyük umutların olmamalı bence 😂
- 1 yıl
itliktende değil ya uzun roman ya anlatamam şimdi 🤣
ben açgözlüyüm o yüzden %99 yalnız ölücem 🤣 - 1 yıl
Ne gibi 3 te yetmez 5 tane gibisinden mi yoksa kişideki donanım gibisinden mi 😂
- 1 yıl
yuh sadakatsiz değilim ben donanım anlamında
- 1 yıl
O zaman evet yalnız ölme ihtimalin çok yüksek 😂
Onca emek bir kız için olacak hali yok.
11 Yorumla- 1 yıl
kaç kız için 🤣
"cok kiz tavlamak" nedir ya ahahaha 🤣
11 Yorumla- 1 yıl
aynı anda 5 kız idare etmek
1 yılBenim tanıdığım çoğu gymci hep m@1 dı ama bilemiyorum görünüş olarak çok çekici 🥴
10 Yorumla
1 yılHayır. Çok alakasız..
20 Yorumla- Spor konusunda 543 cevap paylaştı.
1 yılSpor yaparım ama sağlık için
10 Yorumla Guzel gorunum ozguven ve guzel gorunmek
10 Yorumla
1 yılKesinlikle kas bahane
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılO zaman benim eşimde mi kız tavlamak için gidiyor? Kendini iyi hissetmek için gidiyor olamaz mı?
10 YorumlaBen yapmıyorum çok yoruyor
10 Yorumla
1 yılYok, benim amacım farklı
10 YorumlaKendimin en iyi hali olmak
10 YorumlaO bazılarının amacı spor değil de ondan
10 YorumlaSpor konusunda 1,3b cevap paylaştı. kari kiz icin asla spor yapmam cok yorucu isler
10 Yorumla
1 yılZaten çoğunun niyeti kız tavlamak.
10 Yorumla- Spor konusunda 392 cevap paylaştı.
1 yıl7 yildjr yapiyom sevgilim bile olmadi cukcuk bay
10 Yorumla
1 yılŞişme bot profiller ya salla gitsin
10 YorumlaBeyinsizler çünkü
12 Yorumla- 1 yıl
kas yapınca iyice küçülüyomuş 🤣
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır kendi sağlığımız için yapıyoruz. d
10 Yorumla
1 yılNe olacaktı başka
10 Yorumla
1 yılKaçmak
10 Yorumla