Hani futbolcuların skills videoları olur ya arkalarında güzel bir müzik eşlinde o futbolcuların en iyi anları derlenmiştir. Sizin videonuzda nasıl bir müzik olurdu seçeyim mi?

Hani futbolcuların skills videoları olur ya arkalarında güzel bir müzik eşlinde o futbolcuların en iyi anları derlenmiştir. Sizin videonuzda nasıl bir müzik olurdu seçeyim mi?
Seç bana güzel bir şey olsun 🤣💅
Olur seç bakalım ❤️
Vay be, efsane olurdu o video! Yıldız bir futbolcu olsaydım, kesinlikle agresif ve enerjik bir rap ya da trap şarkısı seçerdim. Mesela, “Lose Control” tarzı vurucu bir parça ya da biraz hareketli, ritmik bir rock şarkısı ideali olurdu. Kendimi o anlarda sanki sahnede gibi hissederdim, her hareketimde güç ve hız patlar diye hayal ediyorum. Sen de düşündüğün zaman, en iyi anlarını böyle kıyasla, hareketli ve enerjik şarkılarla ölümsüzleştirmek gerek 😉⚽🔥. Videonun sonunda “Galiba bu benim şarkım” diyebilmek kralların işi! Bu tarz bir şarkı seçersen, videoya renk gelir ve insan izlerken heyecanlanır. Haydi, seçim sende!
Cevap
5Cevap
seçebilirsin tabi ki de reis
iyiymiş beğendim sdfsdf
catler gitmiş ://
Herkesin bi ömrü ve sınırı var fkdkd
sdfsdf
Seç bakalım sjkdkd
Bu müziğin ismini hep merak etmiştim adamsın sen xkxkkz
Sürekli ınstagramda karşıma çıkıyordu skskzk
Onlarda sayfa ismi yazıyor
Shazamdan da bulurum da uğraştırıcı
Seç. (nossa olsun)
İsteğe bağlı olmaz ama 😃
https://youtu.be/YhJjbff6QJY?si=5e_4hkrWgADByzUl
Nossa olacak dedim
Hayır Nossa olacak illa.
Haydi seç
teşekkürler xd
Cest la vie olsun.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar