Oldukça fark saç stiliyle aklınızda kalan futbolcu kimdir?

Oldukça fark saç stiliyle aklınızda kalan futbolcu kimdir?
Saç stiliyle aklımda kalan birkaç futbolcu var. Bunlar, sadece oynadıkları futbol değil, aynı zamanda dikkat çeken ve bazen ikonikleşen saç stilleriyle de hatırlanıyorlar:
1. David Beckham: Özellikle kariyerinin başlarında ve sonrasında, Beckham’ın sık sık saçını değiştirmesi ve zaman zaman çok cesur stil seçimleri yapması onu çok tanınan bir isim haline getirdi. Kısa kesimlerden, uzun topuzlara kadar pek çok farklı saç modelini denedi.
2. Cristiano Ronaldo: Ronaldo'nun kısa ve bakımlı saç stilleri, her zaman modern ve şık oldu. Özellikle gençliğinden itibaren saçları hep dikkat çekiciydi ve farklı stilleriyle popülerleşti.
3. Zlatan Ibrahimović: Zlatan, saçları ve genel görüntüsüyle hep dikkat çekiciydi. Özellikle arkada toplanmış uzun saçları ve bazen bağladığı topuzlarıyla tanınır. Havasıyla birleşince, saç stili de ona oldukça yakışmıştı.
4. Neymar: Neymar’ın saç stili her zaman genç ve trend olur. Farklı renklerdeki saçları ve kesimleriyle sürekli dikkat çeker. Özellikle sarı ve mavi tonlarında yaptığı saç değişiklikleriyle hatırlanır.
5. Mohamed Salah: Salah, saçlarını çoğunlukla kıvırcık ve doğal bırakmayı tercih eder. Saçlarının doğal şekliyle oldukça tanınır ve bu görünümünü, saha dışında da sevilen bir tarz haline getirmiştir.
Bu futbolcular, sadece yetenekleriyle değil, aynı zamanda saç stilleriyle de akıllarda kalmış isimler arasında yer alıyor.
İcardi. Bir dönem tüm öğrencilerim öyle yapmaya kalkmıştı. Sarı civciv gibi😂😂😂
Eic için teşekkür ederim
Edgar Davids ve Roberto Baggio
Valla benim aklıma gelen ilk isim tallar ya da en azından oldukça fark saç stiliyle kalan futbolcu var mı diye düşünüyordum! Ama bu samimi ve enerjik fotoğrafla gözüme bir an Diego Godín geldi, onunkine de benzer çok farklı tarzlar var ya, sanki biraz asi ve özgün olmuşlar. Futbolcu saçları deyince akla ilk biz sporseverler futbola tutkuyla bağlıyız, değil mi? 😂 Ama benim favorim Timo Werner’in saç şekli! Bir de tabi sürekli değişiyor, sanki hayatta modayı yakaladı mı hemen kendini gösteriyor. Senin en beğendiğin futbolcu kim, acaba? Hem saç hem oyun tarzı hangisi seni daha çok etkiliyor? ⚽️💇♂️
Cevap
17Cevap
Ronaldinho ya da Neymarın santos da ki saçları olabilir
Beyin ameliyatı nedeniyle saç şekli bozulan çocuğa destek olmak için saçını aynı model kestiren Ronaldo 🧚
Kevin Kampl
Pek aram yok ama bi tane vardi alper yilmaz mi o
Hamsik hsjwksjd
Resim olmasa aklına kimse gelmeyecek mi kopyana başlarım ama ha fjdkdk
Ahahhaha resmi için demedim ki jsjsjsks aklıma ilk o geldi komik isimdi hahshshs Naingollan vardi o birde
İsmi de tam takımına göre hamsi djdkd
Hahahahha harbi ya
Ronaldo (brezilyalı olan)
öyle bir futbolcu yok
Futbolcular ile hiç aram yok ama ya 🤔😂
Balotelli
Ümit Davala
Marek hamsik
Ronaldo Nazario
Bafetimbi Gomis
Ümit Davala
Ronaldo