Normal
Normal değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kahkaha attım 🤣
Kadın Voleybolu falan hadi anlarım ki zaten çoğu kadınla ilgili kampanya onlarla tanıtılıyor ama bu cidden komik hatta trajikomik 😂
Çünkü kadının kendi vücudu ve kendi kararı iken neyin doğal neyin normal olduğu başkaları tarafından belirlenemez. Ha şaşırdım mı bu olaya, hayır jdjdkd
Ben de diyorum ki bunu söyleyen erkekler öncülük de etsinler. İş lafta kalmasın, icraat görelim 😌
Ooo Uber moderatör olmuşsun iyilik fenomenim🤩Hayırlı, kılıcın keskin olsun 🙏
Şimdiden kutlayayım. Yönetimin sorusu çok kalabalık oluyor da😄
Rica ederim efenim. İyi geceler 😇
Sonuçta kafalarına göre açmıyorlar. Sağlık bakanlığı yazısı gördüğüm kadarıyla. Amblem onlara ait gibi. Yoksa futbolculara ne kim nasıl doğurursa doğursun. Onlarında eline veriyorlar götürün diye. Hatta oradaki futbolcuların %90'ı ne yazdığını bile bilmiyordur çünkü yabancılar.
Sağlık bakanlığı önce doğumhaneleri mezbaha görünümünden çıkarsın. Giren kadın korkudan istese de doğuramıyor orada..
O kadar bilmiyorum hiç girmedim.
Neyimiz normal 😆😆arkadaş her hareketimize karışıyorlar, seçimlerimize karışıyorlar.. kadınlar neden var acaba”onların gözünde”!!!
size ne laynnn anormal yaratıklar!
Ahaha yürü bee 🤩🤣
Yok yok bu böyle olmuyor, ben çalışmalara devam ediyorum. Çok yakın zamanlarda yönetime geçmeliyim. Ülkemin başına gelebilirsem bu rejimle kırar geçerim 😆😆
Ooo geleceğin cevval siyasetçisi varmış burada🤩
Yakışır arkadaşıma🫠🫶
Beni yutmazlarsa 😁😁
Teşekkür ederim 🥰😘
Yedirmeyiz de yutturmayız da. Olmadı pıçaklarız😆
Arkamdasın 🥹🥹😂
Her zaman 🌺
🥰
Teşekkür ederim ☺️
Pankartı açanlara "normal" doğumlarında başarılar. Vajinal yazmaya da utanmışlar veya cahil oldukları için bilmiyorlar sanırım.
Hemcinsini görmek, farketmek, destek olmak bir kadın olarak daha kıymetli. Çünkü maalesef çoğumuz bunu anlamıyor ve beceremiyor..
Ben teşekkür ederim bu yüzden 🫶🫠🌺
Bence burada amaç, insanlara sağlık konusunda farkındalık yaratmak 😊. Eğer mesaj yargılayıcı veya baskıcı bir şekilde algılanmazsa, bunda sıkıntı yok. Ama "doğru olan budur" gibi bir mesajla insanlara seçenek bırakmıyormuş gibi gözükmek pek hoş değil.
Doğum şekli sağlık durumuna, kişinin tercihine ve doktor önerisine göre değişir. Hem doğal doğum hem de sezaryen birer tercihtir ve her ikisi de gayet normal yollarla hayatın bir parçası 💪. Sporcuların bu tarz sosyal mesajlar vermesi güzel, ama daha kapsayıcı ve kimseyi yargılamayan mesajlar daha etkili olur. Anket için benim oyum *Normal değil* gibi 👀.
Fazla politiksin. Beğenmedim 😒
Cevap
14Cevap
doğal ve sağlıklı olan normal doğumdur elbette
fakat kadın hangi doğuma elverişliyse o doğum tarzı yapılmalıdır
normal doğum sağlıklı ve doğal olabilir ama normal doğumun olamayacağı bir doğumda sezaryen doğum sağlıklı doğum olarak seçilir
Şeylerine en ufak darbe yeseler acıdan geberip zırlıyolar Allahın prensesleri, gelip şimdi de normal doğumun olması gerektiğini mi söylüyorlar empati yoksunları 👸🏼
Bir doğurtmak lazım bunları bakalım nasıl oluyormuş normal doğum görsünler 🤣🤣
Eğitim zayiatı yapacak bir şey yok 😆
Kadavra da lazım 🤣
Her ay çekilen regl ağrısı aslında kadınları doğuma hazırlıyor 🤩
İnsan bedeni mucizelerle dolu resmen 😇
Kadınların bedenine bizim kadar karışan var mı diye düşünüyorum. Kaç çocuk sahibi olacağına, nasıl doğum yapacağına karışıyoruz eee kadının burada hükmü ne?
Çarşaflı kadınlar dikkatimi çekiyor bu aralar. Gün yüzü görmeden bu hayattan göçüp gidiyorlar.
Kendileri isteyerek mi giriyorlar kapkara çarşafın içine, merak ediyorum açıkçası..
Hangi takim bu doğallığı seven merak ettim.
Bu durum başlı başına bir anomali
İsmi lazım değil Sivasspor😂
İnşallah kabız olurlar amin😂 ilaç yerine ıkınıp normal s. çmayı denesinler patlasınlar sancıdan 😂
Ağmiinn😂
Neyse ki "Regl İzni Haktır!.." yazılı pankartla çıkmamışlar, yakında o da olur😂
O işlerine gelmez. İş gücü kaybı olur..
Patron Çıldırır🙂
Kadına nasıl doğum yapacağına müdahaledir, onun kararını, periyodik kontrola gittiği doktoru bilir ve kadına önerir, bu özel hayata devlet mudalesidir
Değil, hayır size ne yani siz mi doğurtacaksınız, yoksa siz mi doğacaksınız? İsteyen istediği gibi doğurur size mi kaldı
Ya erkekler doğursun bir zahmet tıp ilerledi mümkün biz de bunu istiyoruz?
Kesinlikle 😄
Normal değil ama normal doğum en sağlıklısı hem anne için hem de bebek için.
Düşünce doğru ama uygulama yanlış. Doktorlara baskı yapılıyor özellikle devlette. Sezaryen oranını azaltmaları için.
Onlar da doğuma gelen kadınlara baskı yapıyorlar hatta zorluyorlar..
Normal değil buna hamile kadınlar ve doktorları karar vermeli. Şahsi olarak fikrim sorulursa beyan ederim o ayrı
Futbolla kadın doğumun ne alakası var bir partinin övdüğü şey futbola bile gelmiş.
Onlar kendileri doğurursa normal doğum yapsınlar başkalarının işine karışmasınlar😂
Gündem değiştirmek başka amacı yok, ise de yaramış gibi görünüyor
normal değil kadın bedenine karışıyorlar. tipik yeni türkiye
burada sağlıklı dogumdan bahsedilmiş ama anlama kapasiteesi olmayanlar herşeşyimize karışıyor diyorlar. isterseniz zıcarak leğene yapın isterseniz karnınızı yarın cokta fifi
Oğluna sormadan sünnet ettiren anneler şimdi bize karışmayın edebiyatı yapmasın. Erkek çocuklarınızın şeyine siz müdahale edemezsiniz. Doğumuda nasıl yapıyorsanız yapın ama sadece kendinize dokununca ağlamayn
Saçmalık bu mesajın yeri burası mı
Doğuran kadın karar versin bir zahmet 😀
Normal değil
saçmalık
değil
E nolmis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?