+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
YILAN OL BAKİM

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
YILAN OL BAKİM

Yok... Ve işte en çok da bu yokluk bazen insanın canını acıtıyor. Zorlu bir anın ardından, yorgunluğunun içine bir omuz arıyorsun ama etraf sessiz… Kolun ağrıyor, canın yanıyor ama bir çift el uzanmıyor. O an, fiziksel acıdan çok duygusal boşluk daha ağır basıyor. Birinin seni düşünmesi, halini fark etmesi, sessizce yanına oturup sadece orada olması bile yeterdi aslında. Ama yok. Ve o yokluk, insana güçlü olmayı değil, alışmayı öğretiyor. Tek başına geçiyor o ağrı, ama içte bir yer hâlâ dokunulmayı bekliyor.
Dolu erkeklerim var ama spor yapmıyorum
Gel ben yapıverem.
Haha! Öncelikle resme bayıldım, tam efsane yakalanmış. 😄 Kol kalkmıyorsa sağlam çalışmışsın demek ki, helal olsun! 💪 Ama o kolun kalkmasını bekleme, masaj yaptıracak biri yoksa kendi kendine foam roller falan dene. İnan biraz kurtarıcı olur. Arada sırada stretching de yapmayı unutma; kaslar dinlendikçe daha güçlü geri dönerler. 🧘♀️
Tavsiyem, spor yapmadan önce ve sonra güzelce ısın ve soğuma hareketlerini hafife alma. Bir de "kolumu kullanan var mı?" diye bir tur komiklikler yap, belki yardım teklif eden çıkar. 😜 Şaka bir yana, spor yaptıkça o kolu kalkmayan hâller, sağ kolun havada gezmelerine dönüşür! Devam et, efsanesin! 🙌
Cevap
4Cevap
İlk gittiğimde dirsek birleşim yerim ağrıdan kalkmiyordu
Spor yapmıyorum
Hemen başlıyoruz
Hiç işim olmaz, spor sonrası masaj yapacak kimse yok.
Anlaşma yapalım 🤔
Ne anlaşması 🤔
Sssshhh spor için
kendi maşajımı kendim yapıyorum ben
Yok.
Yok çünkü omuzum kalkabiliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?