Forvette araya iyi kaçıyorum hava toplarım iyi karşı karşıya kalıyorum sürekli ama yarısından cogunu kaçırıyorum nasıl düzelticem bildiginiz çalışmalar varmı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTekniğin ortalamanın üstündeyse, önce her iki ayağına da hakim olmayı öğrenmen lazım. Sonra ise;vuruş tekniklerinden, ayak içi, ayak üstü, ayak dışı gibi temel vuruş metodlarını geliştireceksin. Bunu yapmak için duvara karşı zamanla mesafe arttırarak şut çalışabilirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSana çoğu futbolcunun uyguladığı taktiği söyleyeyim. Bir salon ya da oda veyahutta herhangi bir yer, yuvarlak çiz fazla büyük olmasın top boyutunun %25 fazlası. Sürekli o deliğe topu atmaya çalış. 1-1,5 ayda isabet sağlarsın. Sonrasında hareketli topla aynı işi yapmaya çalış. onu da başardıktan sonra gelsin goller ;) Bol şans.
00 Yorumla
Karşı karşıya kaldıktan sonra hızlı düşünmen gerekir, başkalarının sözlerine kulak asarsan etrafı ve boşlukları kolaçan edemezsin kısacık vaktini boşa harcarsın; sonuçtada gelişine bir yere vurmak zorunda kalırsın ve boşa gider. Konsantrasyonun üzerinde çalışmalısın.
10 Yorumla
+1 yılBol antrenman yap. birde Zlatan İbrahimoviç ve Akhisarda oynayan Gekası izlemeni tavsiye ederim gol vuruşu için
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
101Cevap
+1 yılBos bir duvar bul okul bahcesi falan olur surekli o duvara sut cek ama ayaginin iciyle havadan 50 kez vur sonra ayaginin ustuyle vur 50 kez Topu eline al topu 10 metre yukari at sicra vur veya topu sektir biraz sonra yukari at oyle kafa vur bunlar her turlu ise yarar :)
13 Yorumla- +1 yıl
Baska bir alan bul bos duvar
İbrahimoviçi izle. Genelde ayakiçi vurmaya çalış. Fazla sert vurma ama yumuşakta olmasın. Bu dengeyi çok şut çekerek sağlayabilirsin. Kalecinin yakınlarına nişanlamamaya çalış. Eğer başka şansın yoksa kaleci çok yakınsa o zaman çok sert vur ki belki top geri döner şans doğar.
00 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=hydwOZ3ZvDQ
kendine böyle hedefler koy ve onları vurmaya çalış. zaten maçtada boş köşeyi görürsün. marifet o köşeye, kalecinin uzanamayacağı yere atmakta05 Yorumla
+1 yılKardeşim Bende Takımımda Orta Sahada Oyun Kurucuyum Ama Bende Ara Sıra Forvete Çıkıyorum Önemli Olan Son Dokunuşları İyi Yapmak Yeri Geldiğinde Yandan Yeri Geldiğinde Plase Vurmalısın O Sana Kalmış Eğer İyi Vurmak İstiyorsan Vurus Antermanları Yap Frikik, Kornek Köşesinden [0'dan] Atmaya Çalış Zamanla Kendini Geliştirirsin.
02 Yorumla- +1 yıl
0 Dan Sok Dediysek Boş Kaleye Dene Maçta Deneme Tabiki :D
Oncelikle henry bergamp inzaghi ronaldo (brezilyali) rivaldo messi gibi forvetlerin birebir de ne taraftan gelip ne tarafa vurduklarina bak yani once nereye vuricaginin karari onemli ardinda bir ayak secerek sirayla kisa mesafede duvara karsi seri pas yap
00 YorumlaEve top al. Balkon varsa balkon, yoksa evde duvara karsi geç ilk 20 cm boşluk Birak ayak içi vur devamli bunu hergun 20 dk yap , ( 1.5 ay kadar , sonra disari CIK bir arkadasini bul senden 30.40 metre uzağa koy uzun pas calis ayak içiyle , bu şekilde gelistirirsin. Ondan gelen toplarida iyi kontrol etmeye calis. onuda gelistirirsin.( Futbolcuyum kafamdan atmiyorum, dinlemeni tavsiye ederimm.)
01 YorumlaKaleciyle karsi karsiya ya calis... burak yilmaz kazmasini izle ve nasl topa vurmaman gerektiğini gör
11 YorumlaYas 19. Senin yasindakiler samp liginde oynuyor.
Son vurus bulundugun acidan o an topa en iyi vurabilecegin sekli top ayagina gelene kadar dusunup kalecinin o pozusyonda uzanmasi en zor yeri belirleyip yapilan vurus. Top ayagina geldikten sonra degil gelene kadar ki kisa zamanda bunu belirlemek. Buna da yetenek ve futbol zekasini deniyor ki. Ben bunun calisarak elde edilecegine inanmiyoru. Calisarak en fazla bir tik otesine gecersin. Yetenek yoksa gerisi bos.03 Yorumla
+1 yılLisedeyken okul takımında kaptandım kaçırmamaya gelince arada yine kaçar ama karşı karşıya köşeye ayak içi plase yerden vurduğunda kaleci öyle aşırı iyi değilse gol şansın yüksek dostum ama plase dediysekte öyle yavaş değil ayak içini geliştirince sonra sert falsolu plaselerde geliştireceksin
00 YorumlaHersey zeka da bitiyor kaleciye fazla yaklaşma yaklaştıkça açın daralır.. onun için araya kaçtığın anda eğer açın daralacaksa topu kontrol etmeden kaleye gönder o zaman daha iyi olacağına inanıyorum bende amatör futbolcuyum inşallah yüksek yerleri hedefliyorum.
00 Yorumladostum son vuruşlarını eğer kalci ile karşı karşıya iken yapıyosan, her zaman ayağının dış yüzü ile yapmalısın ki top kavisli gidip kalecinin arkasına geçsin kesinlikle AYAĞININ İÇİ DEĞİL DIŞ YÜZÜNDE GEZDİREREK VUR TOPA SERT VURUSAN KESİN SONUÇ. kale ile mesafen uzaksa aşırı sert vurmalısın yakınsa orta açarmışçasına vur...
00 YorumlaKaleciyi açmaya bak. defansı ekmeğe göndermen gerekiyo bu durumda. Defanstakinin hangi ayağı zayıfsa o tarafta tut topu. teke tek kaldığında basit geçersin. Biraz alıştır kendini buna tabi bir arkadaşınla. Nefesini kontrollü alıp ver. Kendini yorma. Türm odağını rakibe ver. kaleciyi açmadan vurmamaya bak.
00 Yorumlakardes oncelikle sol ayak isen rakiplerine calim atmayi iyi ogrenmen lazim sol ayaklilarin sag ayaklilara karsi bir zafi vardir oda calim yedikleri zaman arkalarina gec donmeleri o yuzden calim atmayi siklastir
ha
eger diyosanki sag ayagim ben ayaginin disiyla sutlar cekmeye ozen goster o tur sutlar kalecilerin zaafidir yardimci olduysam ne mutlu kardes/01 Yorumlaburak yılmaz ın pozisyonlarını tekrar tekrar izle ve onun yaptığı hareketleri asla yapmamaya çalış zaten gol olacaktır..
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltekniğini geliştir bununla ilgili hocan sana zaten plastik top, balon, içinde helyun gazı olan top gibi ve türlü türlü yollar bulur zaten he ama kulüp filan değil bireysel çalışıyosan halı sahadan bahsediyosan netten antreman videoları izle işe yarayabilir ama o da olmazsa herkes forvet olacak diye bişey yok knk * et takma kafaya :D
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhenüz 19 yaşındasın tekniğini geliştirebilirsin iyi çalışırsan ama stoper iyidir sade oyna hata yapma yeter arada bide gol atarsan kralsın ama forvet olunca gol atma derdi var her maç senden gol bekliycekler atamadıkca stres yaparsın * et
Cevap sahibi+1 yılo zaman çalış çalış çalış :)
ayaklarına ufak kum torbaları bağla öyle vuruş yap, bacak ve bileklerini çok güçlendir daha hedefe odaklı vurabilirsin kumtorbası bağlaman veya ağırlık, topa daha sağlam füze gibi vurmanı sağlar,;)
00 Yorumla
+1 yılBol bol egzersiz yapacan kardeş bileklerini geliştireceksin zihinden kurgulayacaksın öyle bir durumda nasıl hareket edersem başarılı olurum diye
02 Yorumla- +1 yıl
Evde düşün misal böyle bir durumda ne yapmalıyım de
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyaklarını ve bacakları güçlendir.
https://www.youtube.com/watch?v=MYLahWSq-eE11 Yorumla
+1 yılAyak içi çalış sürekli. Bileklerini kullan vururken
11 YorumlaKarşı karşıya gol atmaktan kolay bişey yok bunun teknikle güçle bir bağlantısı yok iş kafanda biter soğukkanlı olman lazım konsatre ol ve kor noktaya vur
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHızına göre değiş kaleye kosarken ara pasla geldiğisen sertce köşeye vur kaleye çok rahat geldiysen uzanamıcağı koşeye plese vur çaprazlama bir koşu yaptıysa. Kaleye kaleci on direği tutarsa ayak dışı arka direğe arka direği tutarsa on direğin yanına sertce karnına gelicek kadar yulseklikte vurmalısın
00 YorumlaNefesini iyi ayarla. Sakin ol ve bütün olasılıkları düşün. O anı slow motion yaşamaya çalış. Ve tabiki aklını kullan.
00 Yorumla
+1 yılTers ayagını geliştir.
cift ayak oynadıgını söyleme
ama ters ayagını da kullan
Sağ ayagınla vuruyorsan solu sol ayagınla vuruyorsan sagı geliştir.
Ve son vuruşunu ters ayagınla yap00 Yorumla
+1 yılÖyle bir soruyon ki ben cristiano ronladoyum , bir altımdaki arkadaş da robben zaten.. Van persie de akşama girer bişeyler yazar raat ol :))
01 Yorumla
+1 yılSalih gibi yazı tatilde karı kızla değil topunla harca, bileklerini ve çevikliğini geliştirici antremanlar youtube'da var.
01 Yorumlaaynen bende! çok ıyı orta yaparım pas yaparım ama son vuruşa gelınce yok, tıkanıyorum..!
03 Yorumlaçalısarak basara bılırsın bunu hergun antreman da 30 dk fazla calıs sut çek firikik kullan dene yap bişeler işte bu bile iyi gelır sımdı futbolcu olacaktım ki fb köpek gibi oynardım *
00 Yorumla
+1 yılbence oncelıkle bacagını geliştirmelisin sert şut için yeteri kadar sert şut çekmeye başlayınca kendine bir hedef koyup şutlarınla onu vurmaya çalışarak çalıırsan etkisini görürsün
01 YorumlaO ayağı demirciye götür düzeltsinler kardeşim :D Kulakları çınlasın, yılmaz hoca bana bir keresinde, kes o ayağını ayağını... min evladı demişti :d hahah sonra da kovmuştu antrenmandan :D
02 YorumlaDışarıya mı atıyosun genellikle yoksa kaleciye mi nişanlıyosun?
03 YorumlaSakin oynamaya bak gelen topu sağlama vuruş için en iyi pozisyonu bulana kadar çalımla bulamazsan çok bekleme pas at ve saha senin kontrolünde olsun oynarken sadece topu izleme bir de gelen toplara çalış
00 YorumlaMaça çıkmadan 1 kadeh at kafa ısınsın bak nasıl düzeliyor ;)
00 YorumlaAntrenman da köşeye vurmaya çalış gücü zaten ayarlarsin köşeye vururken. Köşe ve hız altın kural
00 Yorumla
+1 yılİyi düşün acele etme bol antrenman yap başka sonuç yok :)
00 Yorumla
+1 yılVurmaya takatin mi kalmıyor dağlara taşlara mı vuruyorsun?
01 Yorumla
+1 yılKafandaki kaçırırım düşüncesini top ayağına geldiği anda silmeyi bil ve o topa nasıl vurulması gerekiyorsa vur ;)
04 Yorumla- +1 yıl
Topa vurmaya odaklanmıyorsun işte sende bunu söylüyorsun aha kaçıracak dediklerinde bunları duymayacak oyununa bakacaksn :)
- +1 yıl
Dikkat lazım tamamen psikolojik
+1 yılBol bol Guiza'yı, Henri Bienvenu'yü izle, onların yapmamakta ısrar ettikleri şeyleri yap.
00 Yorumla
+1 yılKarsı karsıya kaldığında ne düşünüyorsun? Ve nereye bakıyosun?
04 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim benim asıl yaşım 20 4 sene önce fenebahçe u16 da top oynadım sonra atıldım bişeyler oldu beni bucaspor istedi gitmedim Ankaraya geri döndüm Gençlerbirliğinde devam ettim oynamaya 1 sene kadar sonra tamamen bıraktım bende santrafordum tek oynardım hep bak aklından çıkarmayacağın iki şey olsun birincisi topa hangi şiddetle vursam istediğim yere gider ikincisi bu kalecinin zayıf köşesi neresi? Geliş güzel vurursan toplara sonuç elde edemezsin bak bana bunları hiç bir kulüpte öğretmediler zamanla ben kendim çalışa çalışa öğrendim öyle antremanla alıştırmayla olmuyo işte o anı böyle canlı canl yasayıp öğrenmen alışman lazım
- +1 yıl
Kardeşim valla bende öyle isterdim de işte olmadı
+1 yılya olm öyle soruyonki bir an ne diyo la bu dedim ne son vuruşu ahaha:)
01 Yorumla
+1 yılTanju ve jardel'in videolarını izlemeni tavsiye ederim
01 Yorumla
+1 yılkarşı karşıya kaldığında vururmuş gibi yap feyk at kaleci yatar büyük ihtimalle artık kaleyi de tutturursun heralde :)
03 Yorumla- +1 yıl
dil altı hapı alıp çık o zaman maça :d
bak krdşim bende 1. amatör ligde stoper mevki oyuncusuyum sana tavsiyem bol bol şut çek kaleyede bir kaleci koy uzaktan yakından şut çek bol bol benim bile bitiriciliğim sağlam okadar yani şut herzaman önemlidir
00 YorumlaKardesim basket topuyla çalış her gun yarim saat bir saat şut cek varsa bir arkadasin gecir kaleye son vurus pozisyonlarinda gorerek ve bilerek vuruslar yap cok etkili olur uzerinde
01 Yorumla
+1 yılÖncelikle sogukkanliligini ve kararlılığını gelistirmelisin. Nereye nasıl vuracagina iyi karar vermelisin.
00 Yorumlatopu kulladığın ayağının uzerinle hafifce kaldır top sana gelsin ve ayağınla kontrol et ;)
01 Yorumla
+1 yılKarşı karşıya kaldığın şey kale olsun arkadasım o kadar iyiysen son adamı da şaşırtırsın
00 Yorumla
+1 yılbileklerine hakim değilsin bence biraz daha zaman ayır
01 Yorumla
+1 yılkalecinin bacak arasını hedefle ya da yandan yerden plase çalış doksana veya kalecinin üstünden geçirmeye çalışma benim görüşüm bu yönde
00 Yorumla
+1 yılkaleci açılırken vur açıldığında değil ama açılırken :) ben kaleciyim bunlar zor pozisyon birde yerden köşerler belli zaten :) bekletme ayağında fazla
00 Yorumla
+1 yılHoca aban aban kardeşim burqk yılmazın eski hali gibi sonra yavaş yavaş ben ne yapıyorum dersin düzeltmeye başlarsın köşeyi filan görürsün artık...
00 YorumlaBoş gördüğün köseye yerden ayak içiyle sert bir vuruş yap bu kadar basit.
04 YorumlaAntiremanda kendine kucuk kaleler yap ve uzaktan sulolom şeklinde onlara çeşitli yerleden gol atmaya çalış vuruş kaliteni geliştirecektir
01 Yorumla
+1 yılVuruş tekniği geliştirmelisin. Duvara hedef çizerek hedefleri vurmaya çalışırsan yeteneklerinn gelişeceğini gorurusun 😉
01 Yorumla
+1 yılR2 ye basarak daha yumuşak ve düzgün şutlar çekebilirsiniz :-D
10 YorumlaÇok çalışman lazım eğer yer mekan ve kişiler varsa sürekli aynı pozüsyonu tekrar et 😊
00 YorumlaKaleyi gördünmü tam nokta atışı topun duruşuns göre en iyi yerine en iyi yere vurdun mu hadi hayırlı olsun
00 Yorumla
+1 yılTek vuruş yap. Kaleyi net görür görmez vur kardeşim. Topu eveleyip geveleme. Her maç gol atarsın. Klasik alman futbolu taktiği :)
00 Yorumla
+1 yılBende iyi vururum feennnaa vururum ajshkadk
11 Yorumla
+1 yılBenim aşk hayatımda da aynı sorun vardı eskiden, bol tecrübeyle geçti.
00 Yorumla
+1 yılkardeşim bende futbolla çok ilgilendim ayak içi köşelere sert vurmaya çalış günden güne daha iyi olucağını görüceksin
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem