Evet değerli futbolseverler sizce teknik ve taktik olarak Türkiye'nin en iyi yorumcusu kim ?
Önder özen
Rıdvan dilmen
Ugur meleke
Güntekin onay
Metin tekin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Rıdvan Dilmen kesinlikle taraflı bir yorumcu . Ben Mehmet Demirkol'u beğeniyorum ama burada ona yer verilmemiş . Metin Tekin, Rıdvan hasta oldu öyle girdi camiaya bir farklılığı yok . Güntekin iyi ama oda taraflı, çok duygusal takılıyor . Mehmet Demirkol şu an da Türkiye'nin en mantıklı yorumcusudur .
oda taraflı gs'yi kesinlikle eleştiremiyor ve terim yalakası,üstüne teknik analiz olarak sıfırdır dikkat edersen teknik bir soru soruldugunda çok sırıtır geveler ondan koymadım..
şıklardan kesinlikle Önder ÖNDER dir gerçek tarafsız EN COK IZLEDIGIM DINLEDİĞİM yorumcudur ikincisi ise sıklarda olmayan Mehmet demirkol ' dur Rıdvan ı ise hıc brı acıdan sevmem ızlemem dınlemem samımı değil...
Önden özen konusunda sana katılıyorum ama mehmet demirkol teknik,taktk olarak gram futboldan anlamaz teknik olarak bir soru soruldugunda sırıtır geveler lafı,sadece güncel olayları yorumlamayı becerebilir..
Ayrıca Terim'den it gibi korkar demirkol gs'li oldugu için hiçbir zaman gs'yi eleştiremez 2 sene önce bile Gs fb'den iyi futbol oynuyor diyordu adam resmen yani rıdvan'nın sarı kırmızı versiyonu adam..
Katılıyorum..
fulbolsever değilim
ama stratejik olarak düşünmeyi çokk severim
ne bileyim tam benim işim liderlik
emir vermek değil sevme sebebim
başka bişey
Ne diyon sen yaa :D:D:D..
alkol aldım yine ondandır
Ne içtin?
yollimi içicenmi
Güntekin Onay
Çok bilgili adam..
ve efendi
evet..
Cevap
21Cevap
uğur meleke yi çok beğeniyorum. yorumculuğundan ziyade yazılarını takip etmek çok keyifli. yaptığı tespitlere hayranım.
İzlenebilicek,okunabilicek nadir futbol yorumcularından...
türk ve dünya futbolunu çok iyi bilen futbolu fazlasıyla ii yorumlayıp çözümlemesi ve analizleri mükemmel olan tek bi adam vardır oda güntekin onaydır..
şıklarında yok Erdoğan Arıkan ve Ersin Düzen çok iyiler bence
haklısın unuttum onları..
Sergen'de olmalıydı. Demirören'e Tüpçü takım yönetmesin deyişini çok beğendim.
Teknik analizi sadece: alan veren...
rıdvan baba ne derse oluyo bide iddaa da yorum yaparken yakalasam
Aynen ama iddia'da güvenme çünkü Real madrid,barcelona dışında takım bilmiyor he bide bayern münih :)..
İyi devam et bakalım :)..
önce tespit sonra yorum diyelim:) rıdvan dilmen ve önder özenin futbol bilgisiyle kıyaslamam bile yani onunkini
Rıdvan Dilmen dedim ama Mehmet Demirkol'u da unutmamamk lazım.
O Bunların yanında hikaye teknik,taktik olarak o adam hiçbişi bilmiyor..
Alakası yok bunun,önder özen'de hiç futbol oynamamış ama müthiş teknik analizci..
mehmet demirkolun tek özelliği gs lisesi mezunu olmanın da etkisiyle beyaz türk kafasıyla sürekli sistemi ve türk futbolunun yapısını eleştirerek elitist bi yorumcu görüntüsü vermesi ve bunun da ntv nin kurumsal yapısına çok uygun olmasıyla sıkça ekranda görünmesi. Teknik taktik bilgisinin hiçbi ekstrası yok.
Anıl kardeş vurdunmu,övdünmü anlamadım? ayrıca teknik taktik olarak hiçbişi bilmiyosun dedin değilmi ?
Hayır yaa sizin fikirlerinize kesinlikle saygılıyız yanlış anlamayın...
o da kötü bişi demediki..
Aynen çok dogru söylediniz vallahi :)..iyi akşamlar...
antrenman bilimi açısından önder özen, futbol bilgisi yönünden rıdvan dilmen.
her iki kısmıda önder özen çok iyi biliyor...
Mütevazı davranmış ama tabi burda sidik yarıştırmak değil maksatım :) ikiside müthişler teknik analiz olarak bence :)..
tribünden gelmesinden dolayı ve doğru bildiğini söylediğini düşündüğüm Mehmet DEMİRKOL..
Mehmet Demirkolu beğeniyorum ben...
Teknik,taktik olarak hiçbirşey bilmez.Dikkat edin teknk olarak yorumlarda baya sırıtır..
Bir yorumcunun çok da fazla taktik yorumu yapması bana doğru gelmez zaten. Gerektiği kadar teknik bilgisi olduğunu düşünüyorum. Öyle taktiksel olarak çok fazla bilgili konuşup teknik direktörleri yerden yere vuranlara, sen neden teknik direktörlük yapmıyosun diye sorasım geliyor...
Rıdvan Dilmen dibine kadar
Hahaha evet dogru :)..
Rıdvanı çok seviyorum
Önder özen'le birlikte evet...
Rıdvan dilmen tartışmasız...
Bende öyle düşünüyorum..
Rıdvan iyidir.
Bencede pampa :)..
Ahmet çakar:D
Beylerrrrrr :(...
Ali Ece 1 numara
Teknik,taktik olarak iyi değil,güncel olayları çok iyi yorumlar ama reis'tir...
çakar ahmet.
rıdvan iyidir iyi
yes...
Rıdvan Dilmen.
rıdvan dilmen
haklısınız
ben guntekın derım
Çok bilgili adam hem teknik,taktik hem güncel anlamda..
Sabrice sevdalar..
güntekin onay
Rıdvan Dilmen
Rıdvan Dilmen
Rıdvan.
Uğur meleke
Mehmet Demirkol
metin tekin ...
önder özen ..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar