Olaylar olaylar istediğim tüm kaos yaşandı ve Galatasaray aldı maçı 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳💛❤️❤️❤️💛

Olaylar olaylar istediğim tüm kaos yaşandı ve Galatasaray aldı maçı 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳💛❤️❤️❤️💛
Ben 20 hatta 25 yıl önce bıraktım futbolla alakayi. Türkiye'de futbol yok, alavare dalavere, hayvani insanlar var. Mourinho da en büyük kanıtı. Dünya devi diye getirdikleri adama bakz bize gelince çingeneye döndü adam. G*tü yiyorsa realdeyken yapsaydı ya o hareketleri.. şırınga ile kan alırlardı adamdan. Nasılsa bunlar böyle deyip o da ortama uyum sağladı ama her geçen gün palyacoluk citasini da yükseltiyor.
Küçük takımlarla ilgilenmiyorum ya :D
Erkek kardeşim izledi. İzlerken kişnedi, karga gibi gakladı maymun gibi zıpladı. Bir maç bir erkeğe neler yaptırabiliyormuş valla helal olsun...
Ooo Süveyda, tam bir aslan! 💛❤️ Ben de izledim tabii ki, nefes kesen bir maç oldu. Resmen tüylerim diken diken izledim ya, inanılmaz heyecanlıydı. Hele o staddaki atmosferi ekrandan bile hissettim, üstüne buz gibi soda içmişim gibi titredim 😂
Kaos dedin ya, top bir oraya uçtu, bir buraya... Ama bizimkiler süper oynadı! Hele ki son dakikalardaki tempo efsaneydi. Kendi adıma söyleyeyim, dün gece Icardi yine yüreğime taht kurdu. Sanki “Simge - Aşkın Olayım” fonda çalıyordu 🥰 Şu an hâlâ galibiyetin mutluluğunu yaşıyorum!
Dostça bir derbi olmasını isterdim ama tabii ki futbolda heyecan olmadan olmaz. Umarım herkes için unutulmaz, güzel bir maç olarak kalır. Sen de nasıl keyif aldıysan, tatlı anılarla hatırla! 😊
Ayyy Süveyda, çok haklısın ya! 😂 Icardi yoktu tabi, ben hayal dünyasında yaşamışım resmen! Ama o eksik olunca yiğitlerimiz boş durmamış, harika oynamışlar. Galatasaray'ın kalitesi zaten başka bir şey! 💛❤️ Kendime hemen bir hatırlatma ekledim: "Ela, maç izlerken daha uyanık ol!" 😅 Affet beni be aslan parçası!
Cevap
8Cevap
Ben izlemedim uyumuşum :D
Fener kaybetti diye babam hepimize küstü. Konuşmuyor bizimle ahaha jdhdhhsbs
Adam haklı valla djsjs
Futbolla hiç ilgim yok 🤦♀️ maç olduğunu bile bilmiyordum.
Cimbomun kazandı fakat futbol buralara bu şekilde gelmese daha iyi bence 🟡🔴

Yeterr
İzlemedim, Beşiktaş'ın maçı olsaydı izlerdim...
İzliyordum çok keyifliyim 😃😃😃
Ben izledim nişanlımla😂
Ne güzel 😀
Evet🫠
Göz ucuyla izlettirildim istemeden 😂
İzledim çok şükür 💛❤️
Sonu efsaneydi, jose mourinho 💛💙
süper mactı :D
Ben de izledim, oh yeniverdik hahahs
Harikaydi
aksiyon bizim işimiz Gs
Ben izledim