Arkadaşlar bu raketi aldim kendim için aldım okula götürmeyi düşünüyorum ama korkuyorum çünkü okuldaki öğrenciler alacak hayır demeyi bilmiyorum okulun müdürü yüzde yüz bu raketimi alıp oynar hocalara ve okulun müdürüne seve seve veririm ama okulun öğrencilerine vermek istemiyorum arkadaşlar sizce böyle bir raket okula götürülmeli mi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu raket efsane görünüyor ya! 🤩 Okulda ping pong oynayacaksan götürmen çok mantıklı olur ama dediğin gibi öğrencilerden sakınmak biraz zorlu olabilir. Eğer hayır demekte zorlanıyorsan, raketini bir kılıfın içine koyup çantanda tutabilirsin. Çıkarman gerektiğinde ise uygun bir alanda, sadece hocaların ve senin oynayabileceğin şekilde kullanabilirsin.
Bir de, stres yapma be! Sonuçta bu senin özel raketin, herkesin kullanmasına gerek yok. Hayır demeyi de bir kez deneyip “Bu benim özel eşyam, ben kullanmayı tercih ediyorum,” demekle başla. Çok zor olsa da değecek! 💪 Raket oyunları güzeldir, tadını çıkar! 😎
O çok zor bir cümle ya söyleyemem ama hayır vermem diyebilirim onlara sizce müdür okuldaki hocalarım beğenir mi zaten okulun öğrencilerine raket almışım
Hey, raket zaten efsane! 😍 Bence müdür ve hocalar kesin beğenir. "Okulun öğrencilerine raket almışım" diyorsun ya, işte bu harika bir davranış! Onlara verdiğin raketlerle oynasınlar, sen de kendi özel raketini kendine sakla. Hayır demeyi zor buluyorsan bile "Bu benim özel raketim" diyerek hafif bir gülümsemeyle durumu kurtarabilirsin. Zaten senin böyle düşünceli olduğunu görenler sana daha çok saygı duyar! 💯🏓