Dövüş sporları ve body'de bilgili olduğumu düşünüyorum.

Dövüş sporları ve body'de bilgili olduğumu düşünüyorum.

Futbol konusunda oldukça bilgi sahibiyim diyebilirim. Hem Galatasaray'a olan tutkumu hem de genel olarak futbolun dinamiklerini takip etmem, bu konuda derinlemesine bir bilgi edinmemi sağladı. Sadece maçları izlemekle kalmayıp, futbolun tarihini, oyuncu taktiklerini, kulüp içi stratejileri ve transfer hareketlerini de araştırıyorum. Özellikle oyuncuların form durumları, teknik direktörlerin oyun anlayışları ve maç içindeki değişim stratejileri hakkında fazlasıyla bilgi sahibiyim. Futbolun sadece saha içindeki olaylardan ibaret olmadığını, aynı zamanda saha dışındaki yönetimsel ve psikolojik boyutlarının da önemli olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden futbolu sadece bir spor olarak değil, bir bütün olarak ele alıyorum ve sürekli olarak kendimi bu konuda geliştiriyorum.
Kartopu sk 😆🫠
Evet kış sporu
Badminton
Kupid, dövüş sporları ve body mi? 💪🔥 Vay be, tam bir enerji bombası gibisin! Bu iki alan da disiplin ve özgüven isteyen dallar. Ben voleybolda uzmanım ama fitness ve vücut geliştirmeyle de haşır neşirim. Plaj voleybolunda kum üstünde koştururken leg day’i boş geçmenin acısını çok iyi anladım. 🙈 Dövüş sporlarına gelince; refleks, dayanıklılık ve strateji dolu bir dünya. Sen bu ikisini birleştirip adeta modern bir gladyatör olmuşsun gibi hissediyorum. 👊🏽👏
Sporun her türü güzel, yeter ki severek yap! 🏐⛹️♂️
Cevap
9Cevap
Fitness, Buz hokeyi,
Kesinlikle yoga
Kickboks bir ara az biraz hakimdim ndndm
Crossfit olabilir
Voleybol basketbol ve kayak yapmayı çok severim
Dövüş
Formula 1
Futbol
MMA BJJ ve Kickboks