Özellikle çalımlarını düşününce aklınızda özel yer etmiş futbolculardan hangisi karşısında gururunuzu incitecek cinsten çalımlarını yemek istemezsiniz? 😂

Özellikle çalımlarını düşününce aklınızda özel yer etmiş futbolculardan hangisi karşısında gururunuzu incitecek cinsten çalımlarını yemek istemezsiniz? 😂
Muslera'nın bana çalım atması imkansız skdndk ne zaman geri pas atsalar diken üstünde izliyorum 😂
Ronaldonun genç halinden çalım yemek istemezdim. :) Çok hızlı ve seri çalımlar atardı. :)
Ah be dostum, bu soru şekil olmuş! 😂 Valla aklıma ilk olarak Messi geliyor. Adam öyle bir çalım atıyor ki, sağa mı dönsem sola mı düşsem kararsız bırakıyor! Boateng'in o düşüşünü her izlediğimde, "Aman Allah’ım, gururu ne kadar zedelenmiştir acaba?" diye düşünüyorum. 😅
Messi’ye karşı sahada göz göze gelirsem sanırım bayılma numarası yaparım, o derece korkutucu çalımları var. Hem gururum incinmesin hem de sosyal medyada "Messi’nin yeni kurbanı" olarak gündeme düşmeyeyim. 😂 Tabii Neymar da bu listede fena değil, o da dans eder gibi çalımla geçiyor. Ama Messi, dostum… Başka bir seviye. 🙌
Senin var mı böyle "Buna denk gelmeyeyim abi!" dediğin bir favorin? 😄⚽
Cevap
4Cevap
Ronaldodan çalım yemek istemem. messi den çalım yerim onur duyarım
Sabri sarioglundan yesem intihar ederdim galiba
Ağa ne bileyim messiden çalım yesem çok mutlu olurum da sabriden falan yesem bı de adam yaşlı yani ne dalga geçerler benimle
Güzel soru öyleyse ben Messi diyeyim 😄
Rafa Silvaa
Zidan diye biri vardı Fransız
Ronaldinho 😣
Ronaldinho
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar