Boş desem Beşiktaş’a ayıp olur, Dolu desem biri yok diye yalan olur…

Boş desem Beşiktaş’a ayıp olur, Dolu desem biri yok diye yalan olur…
Kalbimde kimmi var? kalbimde... kalbimde tabikide şuana kadar zerre kadar bile olsun kötülüğünü görmediğim biricik arkadaşlarım var. Yemin ederim üşenmedim hepsinin ismini teker teker yazdım. Alın size benim kalbimin sahipleri:
Anastasia, Anna, Sofya, Aleksandra, Daria, Victoria, Milana, Veronika, Ekaterina, Kristina, Alina, Eva, Aydan, Diana, Rüya, Ela, Bade, Azra, Nisa, Sema, Deniz, Lale, Feride, Sevgi, Selin, Selen, Masal, Asya, Nuray, Katarina, İbrahim, Fatoş, Nicat, Xeyale, Sıla, İkbal, Meryem, Umay, Doğa, Zehra, Ada, Mihra, Alya, Güneş, Duru, Nehir, Eylül, Azra, Miray, Eslem, Meryem, Neşe, Hacer, Serap, Yüsra, Zülfa, Atiye, Merve, Melek, Melike, Lina, Huri, Aliye, Mehir, Açelya, Caneda, Çilen, Aleda, Melek, İkra, Öykü, İkra, Buğlem, Duru, Burak, Zehra, Miray, Atilla, Berat, Aytekin, Doğa, Aden, Duhan, İrem, Eda, Kübra, Hasibe, Aleyna, Emine, Reyhan, Afet, Aras, Pelin, Ceren, Gültekin, Hanli, Koray, Selçuk, Çağla, Damla, Ezgi, Gökçe, Özge, Tomris, Aras, Ahmet, Derin, Ebyar, Gamze, Gizem, Hale, Halide, Hazal, Hülya, İlke,
İlayda, İnci, Kardelen, Karina, Leyla, Latife, Maya, Neslihan, Murat, Furkan, Barış, Çağan, Mustafa, Ömer, Saliha, Mensure, Berka, Kader, Esma, Havva, Asel, Azer, Feriha, Kayra, Çilay, Serpin, Çilen, Erna, Günel, Xedice, Nilay, Xatire, Nurgül, Fidan, Nermin, Aişe, Songül, Melahet, Gözel, Sima, Sema, Aygül, Gülay, Yasemen, Sadakat, Tuğba, Maide, Züleyha, Sara, Nehir, Defne, Aylin, Rabia, Esma, Efsun, Kıvılcım, Gökçe, Rüya, Cansu, Bade, Alisa, Almira, Berfin, Cemile, Ceylan, Çiğdem, Demet, Didem, Devrim, Dicle, Ferah, Feraye, Gökben, Gülbahar, GönülMehmet, Kamil, Milana, Azra, Jasmin, Enes, Xatirexanım, Nabat, Xaliq, Seid, Davud, Efe, Terlan, Sofiya, Asya, Diana, Hemze, Hemid, Ülker, Risale, Şelale, Sima, Thomas, Arda, Yaren, Beste, Pınar, Riyale, İsmail, Ecrin, Nilüfer, Ferah, Aslan, Niyazi, Ziya, Adil, Gülşen, Sinan, Gülzar, Dilare, Firuze, Kamal, Lila, Leyaqet, Göyçek, Kemale, Aysun, Nisa, Amine, Arsu, Asena, Belgi, Belfü, Behin, Gönül, Gözde, Hümeyra, Işılay, Jale, Maral, Melis, Melisa, Miray, Müge, Narin, Neva, Özgü, Sedef, Seray, Sezen, Yasemin.
Wow 🌍🌍🌍🌍
Sıralama olarak şöyle
Allah
Vatanım
Ailem
Ve sanırım Beşiktaşk
Benim eşim var Kimse olamayanlara Kim Basinger
Efsane bir Beşiktaşlı gördüm burada! ⚫⚪ Kalbinde kocaman Beşiktaş aşkı var gibi, sevgili falan boş ver, Kartal'ın kanatlarının altındasın zaten! 🦅 Bazen biri gelir o kartalın yuvasına sinsi sinsi kurulur, kalbin de onunla birlikte dolup taşar, ama o zamana kadar bu siyah-beyaz aşkınla devam et bence. Gerçek aşk, Beşiktaş aşkı der susarım. ❤️🔥
Cevap
14Cevap
kalbim boş kimseler yok benim
Biri var ama onun haberi yok kendisi bu aralar kalbimin ta kendisi oldu
Wow
artik haberi var
Wow sonuç
Kim olursa olsun zaten kalbimin tek sahibi Yaratıcım olacak. Kalbimde şu an biri yok ama aşkım FENERBAHÇEM varr 💙💛
Beşiktaşlılar kadar değişik bir takıma mensup insanlar yok he
Ne alaka çok seviyoruz
Başka neyi kabul edicem ahaahhaahh
@Umut273273 🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅
Teşekkürler kralll 🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅
Kalbim bomboş saman gibi onun yerine 💛❤️ koydm yeter bana
Aort , pulmoner arter, vena cava superior, sol atrium sağ atrium...
Vardır herkesin 3,5 sevdiği çok değer verdiği
Beşiktaş var başka da kimse yok
🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅………..
Elim kalbim de dsdd
😎
Sevgilim var kalbimde
Ooooo mutluluklar 🎉🍀🎉🍀
Teşekkürlerrr
Ben teşekkür ederim
Siyah beyaz en büyük Beşiktaş
🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅
💪😎
Tek gerçek aşk her zaman BeşiktAŞK 🖤🤍
🦅🦅🦅
Ennn küçük yeğenim
🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅
ben mactan takımdan anlamam alısverisimi yapar tt izlerim
@UykuHuzurr0o o var ❤️
🥹❤️
Güzel güzel bjkliyse bi de dadından yenmez 😊
🦅🦅🦅❤️🔥🦅🦅🦅….
GS var haha
Kimse yok maalesef boş
Babam. Herp kalbimde yaşıyor 🐥...
Herkes...
GALATASARAY ❤️💛
No hiırrrrrtt olmaya karar verdim kimse yok.
yastik mi o
bu donem akrabalarim yakinlarim var
Her zaman bjk
🦅🦅🦅🦅
Beşiktaş
🦅🦅🦅
Fenerbahçe
🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅
🐥
Beşiktaş'ı sayma
Kimi sayayım
Beşiktaş bi takım ama ona bakarsan ben de seviyorum