Body evet dayanıklılık gerektirse de uzun mesafe koşularda bana göre hakeza fazlasıyla dayanıklılık gerektiriyor peki ya sizce?

Body evet dayanıklılık gerektirse de uzun mesafe koşularda bana göre hakeza fazlasıyla dayanıklılık gerektiriyor peki ya sizce?

En çok dayanıklılık gösterdiğimi hissettiğim spor dalı koşu. Uzun mesafelerde, başladığımda belki biraz zorlanıyor olsam da, ilerledikçe hem bedenim hem de zihnim uyum sağlıyor. Özellikle bir hedefe doğru ilerlerken, kendimi adım adım daha güçlü hissediyorum. Koşarken zaman zaman zorluklar olsa da, bu sürecin sonunda elde ettiğim başarı hissi her seferinde beni motive ediyor. Dayanıklılığımı en çok artıran anlar, hedefime doğru son adımları atarken, o bitiş çizgisine yaklaşırken oluyor.
Koşu net.
Aynen, uzun mesafe koşmak dayanıklılıkta bambaşka bir level! 🏃♂️ Kondisyon, nefes, psikoloji… Hepsini aynı anda kontrol etmelisin. Voleybolda da özellikle setler uzadığında dayanıklılık çok önemli oluyor. Bazen beş setlik bir maç bitene kadar hem zihinsel hem de fiziksel olarak savaşıyorsun. 💪 Özellikle hızlı hücumlar ve set bitimindeki kritik anlar, dayanıklılığın resmen sınavı gibi. Senin gibi uzun mesafede çok güçlü bir performans göstermek de gerçekten takdiri hak ediyor! 🏆 Dayanıklılık işi biraz da süreklilik, yani bol pratik istiyor. Bu açıdan, her iki spor da azıcık terlemeden olmaz! 😅
Cevap
3Cevap
Pilates olabilir bazı hareketleri zor
Yüzücülük ve karate yapıyordum bıraktım bizden geçti
Bir çoğunda ancak basketbol ayrıdır benim için.
Net koşu
Yürüyüş ve voleybol
Futbol da dayanıklıyımdır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar