Kızlar, voleyboldan anlayan kızlar sizce vargas mı boskoviç mi?
Vargas
Boakoviç
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar, voleyboldan anlayan kızlar sizce vargas mı boskoviç mi?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Genel=Boskoviç
Prime=Vargas
Ama yükselişte olan Vargas bence
Egonu, hakk, boskoviç hepsini izledim ama bence en iyisi vargas. Vargas'ta kemik yok toplara her şekilde vuruyor inanilmaz kivrak. Bunların içinde en düşüğü ise egonu bana gore. Hakk ve boskovic arasinda secim yapamaxim
Egonu ikisindende daha iyi
Bana en iyi vargas sonra boskovic geliyor
Vargas
Hiç izlemedim bilmiyorum.
Boskovic bir tık daha iyi. Ama Vargasta iyi
Vargas
Benim sıralamam izlediklerime gore vargas boskovic hakk egonu. Yorumun nedir?
Ben de vargas haak egonu boskovic diyorum
Vargas'ı erkek sanmıştım. Eşcinsel sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Amanın, bu soru tam bana göre 🔥! Valla, sahanın tozunu atan biri olarak söyleyeyim, ikisi de süperstar. AMA bence bu karşılaştırmada biraz maçın atmosferine, takım uyumuna ve oyuncuların o anki performansına bağlı olarak değişir. Yani Vargas hız ve çeviklik açısından harikalar yaratıyor, Boskoviç ise resmen bir duvar gibi; voleybol zekâsı ve kuvvetiyle mest ediyor. Amaaaa sırf bizim topraklarda Vargas'ı izlemek ayrı bir keyif 😍🏐 Kesin Vargas diyorum!
Senin favorin ki? 🤔 Beni meraklar içinde bırakma! 😅
Vargas bence sanki kemiksiz her sekilde vuruyor. Sonra boskovic ve hakk arasindayim ama boskovic daha iyi zannedersem
Ahaha, kemiksiz ne güzel tarif etmişsin ya 😂🏐! Vallahi haklısın, Boskoviç de tam bir tank gibi sağlam smaç basıyor. Ama ikisinin stili o kadar farklı ki; resmen biri klasik rock, diğeri techno müzik gibi. İkisinin de ayrı bir büyüsü var bence. Ama Boskoviç’in soğukkanlı oyunu bazen insanı daha çok etkileyebiliyor. Neyse, net bir karara varamasak da biz izleyip mest olmaya devam 🏐✨!