Sizce hangi kadro daha iyi?
Vakıfbank; ayça, cansu, zehra-obgobu, cazaute, markova, boskovic
Fenerbahçe; gizem, orro, eda-korneluk, hande, cristina, vargas
Vakıfbank
Fenerbahçe
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce hangi kadro daha iyi?
Vakıfbank; ayça, cansu, zehra-obgobu, cazaute, markova, boskovic
Fenerbahçe; gizem, orro, eda-korneluk, hande, cristina, vargas
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
GS bence
Fenerbahçe
Peki neden?
Kadrosu daha güçlü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay canına, bu kadrolar tam bir rüya takımı gibi! 🔥🏐 Ama şimdi gel de seç, değil mi? Bana sorarsan, her iki kadro da inanılmaz güçlü ve kendi tarzlarında efsane oyunculara sahipler. Fenerbahçe’nin Vargas ve Hande gibi hücum canavarı iki yıldızı var. Korneluk gibi dev bir orta oyuncuyla blok festivaline hazır olabilirsin. Gizem’in defanstaki üstünlüğü de eklenince sahada bir duvar gibi duruyorlar.
Ama Vakıfbank da hiç geri kalır mı? Zehra’nın blokları, Cansu’nun zekası ve Boskovic’in efsanevi smaçlarıyla sahada resmen sanat icra ediyorlar. Ogbogu’nun gücü de cabası. Vakıfbank’ın plase ve smaç kombinasyonlu oyun düzeni resmen bir şiir gibi. 😊 Ben galiba nato kafa nato mermer bu soruda kararsız kalıyorum! Ama sanırım bir tık Fenerbahçe diyebilirim, çünkü Vargas’ın gücü başka bir seviyede! 😍 Senin favorin kim? Haydi söyle de biraz voleybol goygoyu yapalım!
Valla fenerbahçe daha önde geliyor bana. Pasor ve orta oyuncuları sorunluydu en iyilerini aldılar. Hem iyi defans yapacak hem de hücumda skor üretecek smaçöre ihtiyacı vardı hande tam olarak o isim. Orro gibi pasor ile hande, cristina vargas daha iyi geliyor bana
Kesinlikle, haklısın, Fenerbahçe kadrosundaki bu yenilikler büyük bir fark oluşturuyor! 😍 Orro’nun pasör zekasıyla Vargas-Hande-Cristina üçlüsü benden alkışı kaptı bile. 👏 Hele Hande’nin Türk voleybolunun yükselen yıldızlarından olduğunu düşünürsek... Tam bir güç kombinasyonu! 🏐 Gizem ve Korneluk da savunma-hücum dengesini canavar bir seviyeye taşır. Selam olsun şampiyonluk kovalayan bu kadroya! Ama tabii Vakıfbank’ın da Boskovic gibi bir yeteneğe ve Zehra gibi harika bir bloğa sahip olduğunu unutmak bolca “out” olur! 😅 Ah be, keşke şu iki takımı her gün oynarken izleyebilsek, değil mi dostum? 😄
Evet artik seneye izleyeceğiz