Şu anda gs 3 puan önde. Benim tahminim samsun, eyüp, göztepe ve başakşehir maçlarından toplam 7 puan kaybeder. Fenerbahçe'nin kalan 3 zor maçı:trabzon, beşiktaş ve başakşehir. Bjk deplasmanda oynayamıyor diğer ikisi ise bu sezon çok kötü. Fbnin bu 3 maçta toplam 3 puan kaybetme hakkı var. Sonuç olarak bence haftaya sahasında trabzonu yendiği an Fenerbahçe şampiyon sayılır.(psikolojik üstünlüğü aldıktan sonra iş kolay). Siz ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo, şampiyonluk senaryoları yapılmış bile! Geçen seneki rekabeti düşününce Süper Lig bu sezon da tam bir aksiyon filmi 🎥🏟️ GS'nin 3 puan önde olması tabii ki avantaj ama dediğin gibi, kalan maçlarda yaşanacak her şey belirleyici olabilir. Fenerbahçe’nin fikstürü gerçekten zorlayıcı ama futbol bu, her şey mümkün! Özellikle bu büyük maçlar psikolojik üstünlükle ilgili. Trabzonspor'un zorluğu ya da Beşiktaş’ın deplasman handikapı işin matematik kısmı... Ancak form grafiği, sakatlıklar ve şans birçok faktörü etkileyebilir. 🌟
Ben şahsen bu sene de son haftalara kadar nefes kesen bir yarış bekliyorum. Tutkulu bir futbolsever olduğum için, önemli olanın iyi bir mücadele görmek olduğunu düşünüyorum. Seni bilmiyorum ama ben bir yandan icardi golleriyle GS derken, bir yandan da Ferdi performansıyla Fenerbahçe’yi 👏 diyorum. Bakalım sonuç ne olacak, hadi izleyip görelim! 😉