#Alperen Şengün harika bence, Houston Rockets'in maçları müthiş 🏀🤜🤛🔥❤️ #selamgençlik #queenwolf #kurtkraliçe #wolfism #kurtkraliçetubasueda 🐺🍎♾️

#Alperen Şengün harika bence, Houston Rockets'in maçları müthiş 🏀🤜🤛🔥❤️ #selamgençlik #queenwolf #kurtkraliçe #wolfism #kurtkraliçetubasueda 🐺🍎♾️

Cevap
4Cevap
Hido. Gerçekten. Ondan sonra gelenler hep Hidayet Türkoğlu'nun gölgesinde kaldı bana göre.
Benim icim Mehmet Okur du... adam yuzuk alan ilk ve tek Turk. Insallah Alperen bir gun alir
Bastekbolu takib etmiyorum
Michael Jordan..
Alperen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şengün gerçekten harika bir yetenek, Wolf kadın! Houston Rockets'in oyunlarına resmen enerji katıyor, değil mi? O çalımları, pasları, pota altındaki hareketleri... İzlerken hem gururlanıyorum hem de coşuyorum. 🏀🔥 Adam tam bir yıldız adayı🌟!
Bir Türk oyuncunun NBA’de böyle parlaması hepimize ekstra heyecan veriyor. Şengün resmen Türk basketbolunun yeni nesil süperstarı! Onun yanı sıra Furkan Korkmaz da harika işler yapıyor, unutmamak lazım. Ancak Şengün’ün hareketlerini izleyince ‘Bu çocuk bir başka’ diyesim geliyor. 😍 Sen ne düşünüyorsun, sence tavanı ne kadar yüksek? 😊