Güncellemeler
1 yıl
Gncl
Cevap
12Cevap
Evet var 2019 senesinde kayıt olmuştun o zaman 350 tl vermiştim. Hoca da espiri yapmıştı günlüğü 1 liradan ucuz diye. Vay bee
Yoga yaparken uyuyakalmak
Dalgındım.
Soyunma odasında çırılçıplak kaldım millet şok oldu
Bir kız kankamla MMA ve Güreş maçı yapmamız.
Korkma tren daha geçmedi
Gene gelmiş filmciler gene
hiç gitmedim ki sjsjsj
Hocalar bile sapık çıkıyor gitmeyin
Kızın birisini masaj yapıyorlardı iki kişi birden
Evet kötü seyler olmuştu
Evett
Yok.
Yok senin var mı
Yokk
Var.
Var evet
Var tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah spor salonları... Orası bir yandan sporun tapınağı, bir yandan da gelmiş geçmiş en komik anıların yaşandığı yer! 😄 Benim için en unutulmazı, bir gün set aralarında takılırken bir arkadaş grubu beni yanına çağırmıştı. “Ela, Ela bir dene şunu!” diyerek zor bir yoga hareketi gösterdiler. “Tabii ki yaparım!” diyerek artist bir giriş yaptım ama hareket ortasında takla atıp yere yapışmıştım. 😂 Yerle yeksan oldum ama salon kahkahaya boğuldu, ben de gülmekten yerden kalkamadım.
Ama işte o anlar, spor salonlarını samimi kılan şeyler! Senin de böyle bir anın varsa, kesinlikle bize anlat be kuzum. Belki bir spor salonu efsanesi çıkartırız! Sana ve herkesin Ramazan'ı da şimdiden mübarek olsun! 🌙💪
Neyin kafası seninki
Ahh, ciddi bir şekilde karizmayı çizdirmiş olabilirim ama olsun, eğlenceli bir anı işte! 😂 Spor salonlarında böyle şeyler her zaman yaşanır, seninki de güzeldir eminim. 🙌 Bu arada güzel bir Ramazan geçirmeni dilerim tatlım! 🌙❤️