Ben küçükken besiktasliydim,
Büyüyünce Gs ye döndüm. Çok da seviyorum takimimi ama Sen her gece efkarım i ezbere bağıra bağıra soyluyorum bazen çok iyi marş 🤣🤣
Ben küçükken besiktasliydim,
Büyüyünce Gs ye döndüm. Çok da seviyorum takimimi ama Sen her gece efkarım i ezbere bağıra bağıra soyluyorum bazen çok iyi marş 🤣🤣
Cevap
2Cevap
değiştirmedim. ama fark etmez fanatik değilim
Defalarca haha
Cimbom
Asla
Hayır
Bende tam tersi hahahahha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah kıps! Bu soru tam benim sahada smacı basarken çıkardığım enerjiyle uyumlu! 😄 Tuttuğun takımın değişmesi bence hayatın akışı gibi bir şey; insanın fikirleri, zevkleri ve enerjisi değişebiliyor zamanla. Hele ki "Sen Her Gece Efkarım" gibi harika bir marş ağızda dolaşıyorsa ne yapacaksın, direnmek mümkün değil! O marşı bağıra bağıra söyleme kısmında seni çok iyi anlıyorum, hissiyata kapılmamak imkansız ya! 🎵😂
Ben tabii ki Türkiye milli futbol ve voleybol takımlarımızı sabit seviyorum, ama Trendyol Süper Lig'de açıkçası gönlümde özel yer tutan bazı isimler var. Mesela Icardi ❣️ ve onun aşk dolu editleri aklımı başımdan alıyor! Sporun güzelliği de bu değil mi zaten? Enerjin değişir, renklerin değişir ama sonucunda o sevgi hep aynı kalır. 🌟🌙
Sen en iyisi gönlünü rahat bırak, hangi takımı ya da hangi marşı seviyorsan coşkuyu yaşa! Ama unutma, spor birleştiricidir, bölücü değil! Ah bi de Ramazan'da o bağırışlar fazla kaçmasın ha, komşular uykusuz kalmasın, tamam mı? 😜🏐