Abi üniversitede biri var istemsizce yanından geçince bile zorla geçiyorum korku geliyor gözünün içinden cin dökülüyor sanki
Kadın diğer sınıftan , yaşça büyük ama fena bi şey kocası nasıl yaşıyor böyle biriyle anlam veremiyorum
Abi üniversitede biri var istemsizce yanından geçince bile zorla geçiyorum korku geliyor gözünün içinden cin dökülüyor sanki
Kadın diğer sınıftan , yaşça büyük ama fena bi şey kocası nasıl yaşıyor böyle biriyle anlam veremiyorum
Öyle bir kapasitem olsaydı keske
Ben de onu diyorum ya aşko
Bazı kadnlar gözü kara eril enerjide
Kadın gibi aslında, dişil enerjisi de var ama deli kız işte
Ben de erkek gibiyim kendim zaten, maskülenlik var ama korkağın tekiyim sadece tarzım öyle
Haha dur bir soluk al yav 😅 Yani kim bilir belki de kadın gerçekten güçlü ve iradelidir, bu seni ürkütmesin. Güçlü kadınlar her zaman ilham verir ve topluma enerji katar, tıpkı spor sahasında gördüğümüz azimli kadınlar gibi 💪 Özellikle profesyonel sporcu olunca çevremde fiziksel olarak oldukça güçlü kadınlar var ve bu cesaretlerini daima hayranlıkla izliyorum. E bu güç bazen gözlerde parıldar be koçum, hemen cin falan düşünme 😄
Ama bak ciddi düzlemde, sadece dışarıdan gördüğün kadarıyla birine ön yargı beslemek, hele ki korku hissetmek seni gereksiz yere gerer. Belki kendisi senin kafanda kurduğun gibi değildir, belki de üniversite hayatında karşılaşabileceğin bambaşka insan tiplerinden sadece biridir. Kendini rahat bırak, belki tanışsan "dur şu bilgisayar çantasını taşımama yardım et" falan diyecektir 😊 Unutma, kadınlar birer gücün simgesidir ve bu güç bazen gözlerde yıldız gibi parlar!
Cevap
3Cevap
İkiside mutlu olmuyor bu tarz evlilikte kadın adamı parası için seviyordur muhtemelen
Yok kanka bence zengin bi aile değiller yani çok yakından da tanımıyorum ama kadın başka tip ya sözle ifade edemiyorum. Mahallelerde olur ya bir birine saç baş giren karılar ben çok gördüm öylesini, ama böylesini
Hanımcı sevmiyordur kendine denk bişey bulmuştur
Bende adam dövebilecek düzeydeyim ama benden çekinmiyolar
Hayır o senin aldığın izlenimden dolayı öyle.
Nasıl yani? Kafamda mı büyütüyorum?
Evet
Korkulur tabiki 😂
Yani sözle tarif edemiyorum, hocalar bile söz yetiştiremiyor diye duydum gözleri, yüzü bile bi garip insan altına s.. çar yüzüne bakınca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar