Spor Türkiye - Macaristan maçını kim kazanır? SpaceLoverTeacher Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Türkiye - Macaristan maçını kim kazanır? Türkiye Macaristan Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler1 yıl Soruyu sorduğum gibi 2 gol oldu ahha :D Sevindim :D Türkiye - Macaristan maçını kim kazanır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Türkiye kazanır da çekim çok kötü 1 5 Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl Sorma. Kesin yine siyasi bişiler var. O yüzden yakın çekim göstermiyorlar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ekrem İmamoğlu pankartları açtılarsa görünmesin diye büyük ihtimalle Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl Doğrudur. İnanırım böyle sacma şeyler yapacaklarına (engelleme olarak) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Maç izleme zevkinin bile içine ettiler Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl Yaparlar :D Yorumla
yinebenyineben Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 93% 1 yıl hiç bilmiyorum ama türkye kazansın 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Türkiye kazansn 0 2 Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl Kazandı ünkü üstünden çok zaman geçti :D Yorumla birsuskuncicek 1 yıl Bravo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Türkiye kazanır da çekim çok kötü
Sorma. Kesin yine siyasi bişiler var. O yüzden yakın çekim göstermiyorlar
Ekrem İmamoğlu pankartları açtılarsa görünmesin diye büyük ihtimalle
Doğrudur. İnanırım böyle sacma şeyler yapacaklarına (engelleme olarak)
Maç izleme zevkinin bile içine ettiler
Yaparlar :D
Türkiye kazanır tabi ki
hiç bilmiyorum ama türkye kazansın
Türkiye kazansn
Kazandı ünkü üstünden çok zaman geçti :D
Bravo