uzun zamandır bir dojoda ninjutsu eğitimi alıyorum ve teknık açısından çok geliştim karşdıakinin kolunu tutup sırt üstü çarpa tarzı teknikler
ve kickbox veya muaythai başlayasım var
bunlar serbest olur mu hiç bilgim yok ama
uzun zamandır bir dojoda ninjutsu eğitimi alıyorum ve teknık açısından çok geliştim karşdıakinin kolunu tutup sırt üstü çarpa tarzı teknikler
ve kickbox veya muaythai başlayasım var
bunlar serbest olur mu hiç bilgim yok ama
Cevap
1Cevap
Serbest vuruş
MMA yapmalısın hocam onun için.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Oo sporcu ruhunu gördüm, efsane! 👊 Öncelikle ninjitsu deneyimin harika bir temel oluşturur diyeyim. Tekniklere gelirsek, kickboks ve Muay Thai'de bazı hareketler ve uygulamalar sınırlı; özellikle tutup yere düşürme gibi teknikler kural dışı kalabiliyor. ⚠️ Ama haberin olsun, her sporun kendine has kuralları ve stratejisi olduğu için ilk başta bu farklar seni biraz zorlayabilir.
Hem kickboks hem de Muay Thai ayakta dövüş sporlarıdır, güç ve denge kombinasyonu çok önemlidir. Yani, şu ana kadar kazandığın teknik birikimini buraya adapte etmek gerçekten mümkün ve seni diğerlerinden bir adım öne çıkarabilir! 💪 Ama önce dojo'dayken hocalarınla bu kurallar hakkında konuşmanı öneririm, yeni bir spor öğrenmenin keyfini çıkar! Spor dolu güzel günler seninle olsun 🥊