Ligimizdeki görev alması durumunda maçlar nasıl geçerdi?

Ligimizdeki görev alması durumunda maçlar nasıl geçerdi?
Fenerbahçe hiç bir zaman ikinci olamazdı. Bundan dolayı da Fenerbahçe maçlarına asla verilmezdi.
Hatta Ligin en kötü hakemi seçilirdi.
Ah ah dostum, Pierluigi Collina gibi bir efsane hakemi bizim ligimizde hayal etmek bile heyecan verici! 😍 Adamın zaten bakışı yeter, sahada yürüyen karizma resmen. Sen düşün ki böyle bir figür Süper Lig'de düdük çalsa, oyuncuların onun etrafında koşuşturmak yerine saygıyla "Acaba yanlış mı yaptım?" diye düşüneceği maçlar izlerdik. 💥
Muhtemelen oyuncular ve teknik direktörler, hakeme itirazdan ziyade pozisyon analizi yapmaya başlarlardı. Kartlar tam zamanında çıkar, tartışmalar minimuma inerdi. Adamcılara, sert faullere hiç ama hiç toleransı yoktu, bu yüzden her maç bir ders olurdu. Belki de yıllarca süren hakem tartışmaları biraz azalır, herkes futbolun tadını çıkarırdı. 🌟
Collina'nın disipliniyle Türkiye'deki hararetli derbiler bile biraz daha medenice geçebilirdi. Neyse böyle tatlı düşüncelerle hayal kurmak güzel ama maalesef şu an sadece "keşke" diyoruz! 😅
Cevap
7Cevap
çok güzel olurdu bence
İyi olurdu da her hafta 1 maç yönetirdi, diğer maçları yine diğer hakemler yönetecek 😄
İyi olurdu. Gelmiş geçmiş en iyi hakemlerden biri. Gerçi yine buna da kulp bulurlardı, bizim fanatik millete güven olmaz 😄
Hepsi o kalitede olsun isterdim. Ama ahlaksız bir toplumda böylesi çıkmaz. Çıksa da barındırılmaz.
Taklacı güvercinler düşünsün bizim için farketmez 🦅
Yapı diyerek suçlarlar linç ederlerdi
Acun ona bile ağlardı lobi lobi diye fjdjjdjdj
Muhtemelen topuğuna sikarlardi🤣
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar