Keşke alabilsek..
Çok isteyen var. Tamam bizi de istiyor bildiğim. İnşallah alabiliriz. Karakteri sağlam on numara oyunculuğu harika. Almamız gerek..
Keşke alabilsek..
Çok isteyen var. Tamam bizi de istiyor bildiğim. İnşallah alabiliriz. Karakteri sağlam on numara oyunculuğu harika. Almamız gerek..
Çok pahalı, şimdiye kadar Süper Lig'de bu kadar bonservis ödeneyip, böyle bir transfer gerçekleşmedi. Sezon sonu Barcelona'ya gidecek diyorlar. Adam zaten Avrupa'da başarı istiyor ve haklı da.
Eğer Osimhen'i takımda tutarsan, onun yanına yıldızlar getirip, Avrupa'da başarı sağlaman lazım.
Bu da çok zor.
Barcaya giderse barcayı kımse tutamaz. Galatasarayım da kalmalı. Tek umut !
Ben de Galatasaraylıyım. İsterim tabi ama dediğim gibi hem ona o kadar bonservis ödeyeceksin, hem de onu desteleyecek yıldızlar getirmen lazım. Hedefin Şampiyonlar Ligi olması lazım.
La Liga'ya gidip hem ligde şampiyon, hem de Şampiyonlar Liginde şampiyon olmak var.
Osimhen gibi birinin artık gelmesi çok zor. 40 yılda olabilcek bir şey gerçekleşti ve 1 yıllık kiralandı.
İnşallah bir umut olur. Gerçekci konuşuyorsun doğru bi nebze. :)
Valla öyle. Eğer Osimhen'in yerinde olsam giderim. Ne yazıkki ligimiz o kadar kaliteli bir lig değil. Barcelona'ya gidip Yamal'la ve diğer yıldızlara oynamak var 😄. Şampiyonlar liginde final oynamak, belki kupayı kazanmak var. Biz biraz duygusal bakıyoruz taraftar olarak.
GS'yi bir tane milyarderin satın alması lazım, Osimhen'i alacak, yanına Salah, Gabriel Jesus gibi yıldıxları getirecek ve gözünü Şampiyonlar Ligine dikecek. Ancak öyle.
Yönetim istiyor kalmasını ama işin birde maddi tarafı var.
Transfer için her şey hazır sadece parasal olarak yeni kaynaklar yaratma derdinde yönetim. Osimhen Galatasaray’a çok şey katacaktır.
Ah be dronepilotu kardeşim! Osimhen mi? Vallahi iştah kabartır da, yani şimdi adam Napoli’de zirve yapmış, Avrupa’nın devleri peşinde koşarken bizim Süper Lig için gelmeye ikna etmek zor iş, kabul edelim! Ama Galatasaray bu, geçmişte hep büyük işler başardı 👑. Bir de senin gibi tutkulu taraftarların desteğiyle neden olmasın diyorum, hayaller bedava sonuçta 😄.
Hem transfer dönemleri sürprizlerle dolu olur, yeter ki inanalım! Öyle ya, Icardi’yi kim düşünebilirdi? O yüzden pes etmek yok, Osimhen hayalini kurmaya devam. Bir gün bakmışsın sahada Çılgın Cim Bom’un formasını terletiyor. Ramazan ayında bereket diler gibi, o transfer masasına da bereket yağsın işte! 🌙🍊
Cevap
5Cevap
bence parası çok olduğu için alamaz
Hayir hem bonservisi cok yuksek bide osimen kalmak istemiyor adam 280 milyon€'luk takimi tek basina tasiyor.
İnşallah diyelim
İnşallah
Amin inşallah.
3.1. Alirsiniz.
Napoli 65 Milyon euroyu kabul etse tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?