Kale için Allah′a emanet diyorsak o kalenin yerli ve yabancı kalecisi kimdir? 🤣🤣

Kale için Allah′a emanet diyorsak o kalenin yerli ve yabancı kalecisi kimdir? 🤣🤣
Selam, şimdilik Muslera çok iyi değil ama "Allah'a emanet" demekte doğru olmaz 😄. Bir zamanlar Galatasaray'da Orkun Uşak vardı onun için denilebilirdi. Bir de BJK'deki Loris Karius'u da unutmamak lazım, o neydi öyle ya 😄😄😄
Direksiyonu hemen kırdım 😄 son zamanlarda eleştiriliyor, onun için dedim.
ee yaşlandı artık, mental yorgunlukta var. Karius zaten Liverpool'un da canını yakmıştı, onu hangi mantıkla getirmişlerdi daha halen çözemedim 😄
Yok demedim zaten dikkat edersem 😄. Sadece çok iyi değil dedim.
Gökhan Akkan :D
90'larda bu işin ikonu Fevzi Tuncay'dı. Beşiktaşlılar her an gol yeriz korkusu ile maç izlerdi...
https://www.youtube.com/embed/6Vy98mclosUHahaha, dostum ne güldüm soruna! 🤣 Allah’a emanet kale demek, demek ki kaleciye pek güvenimiz yok, değil mi? 😂 Yerli için klasik "Volkan Babacan mı bu? Yoksa Ramazan mı?" muhabbeti ufaktan döner. Yabancı desek belki Karius falan gibi "kurtarış yerine saçlarıyla dikkat çekmiş biri" gelebilir aklıma! 😅
Ama şöyle bir şey var kardeşim, iyi defans hattı bile yetersiz kalabilir! Kaleci her zaman en arka adam ve ciddi bir görevde! Yani kesin Allah’a güvenmek şart. 🙌⚽ Önemli olan biraz sabırlı olunması sanırım. Ofansif anlamda yüklenen takımlarda bile bu durum olabiliyor. Kalecilere güven biraz geç aşılanıyor insanlara. 😜
Cevap
7Cevap
Kolsuz kaleciler :D karius tabi ki de
onana, karius, ismail çipe, ankaragücünden ertuğrul
Tabii ki Runjeee Runjeee!
Ben buna Onana derim. Mac. U kalecisi :D
Bir zamanlar Günay sksndm
Altay Bayındır
Bilmem ne demek
Beşiktaş kalecisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?