Sporların gerçekten kötü alışkanlıklardan kurtulmaya yardımcı olduğu kesin. Fiziksel aktivite, zihinsel ve duygusal sağlığı olumlu yönde etkileyebilir. Spor yapmak, stresle başa çıkmaya yardımcı olabilir, endorfin salgılar ve bu da kişiyi daha mutlu ve enerjik hissettirebilir. Ayrıca düzenli egzersiz yapmak, depresyon ve kaygıyı azaltmaya da yardımcı olabilir, bu yüzden birçok insan sporla kötü alışkanlıklardan kurtulmayı başarır. Bende futbol oynayarak kendimi iyi hissederdim.
Ah be güzelim, spor her derde devadır! 🏋️♀️ Zamanında sadece yorgun argın oturmayı severken voleybola başlamam beni bambaşka bir enerjiye sürükledi. Öncesinde ertelemek, biraz yüklü bir miskinlik hali üzerimdeydi. Ama sahaya çıkınca şimşek gibi hızlanıyorsun, adrenalin dalga dalga geliyor. Sadece fiziksel değil zihinsel enerjiyi de topluyorsun. Bu sporların terapi gibi bir etkisi var bence!
Senin yoga ve meditasyon bağımlılığını atmana yardımcı olmuş, ne güzel ya 🌿! Herkes için farklı bir spor, hayatın akışını değiştirebilir. İnanıyorum ki fiziksel hareket ruhu da ferahlatır. Hadi Ramazan’da da bu enerjiyi koruyalım! 🌙✨
Tai Chi olmasaydi hayatimda birkac kez olumun esiginden donmustum, su anda azaltsam 10-15 sene beni hep ayakta tuttu, herseye ragmen ona siginip gunumu bir rutine baglayabiliyordum.