Xavi yönetiminde Barcelona Arda′yı almaya yakındı fakat ezeli rakibi Real Madrid kendi tarafına çekmeyi başarmıştı. Sizce Barça′da olsa şu an ki bulduğu sürelerden daha fazla süre alabilir miydi?

Xavi yönetiminde Barcelona Arda′yı almaya yakındı fakat ezeli rakibi Real Madrid kendi tarafına çekmeyi başarmıştı. Sizce Barça′da olsa şu an ki bulduğu sürelerden daha fazla süre alabilir miydi?
Arda Güler Barcelonaya gitse hem daha fazla süre hem daha Başarili olurdu.
1. Barcelona Real Madrid ile kiyasladigimizda genclere daha cok formsa sansi veriyor.
2. Real Madridin ileri üclüsü bir tik bencil ve topla oynamayi seven isimler. Barcelona daha cok takim oyununa yatkin buda Arda Güleri daha Başarili yapardi. Özelikle güzel ortalar actiginda hava topunda Lewa gibi saglam bir forveti var. Real Madride bencil hareketlereen dolayi ardanin kac asisti ve kac gol imkanini yediler.
Bulamazdi
Realde Brahim Diaz vardi, Barcelonada Yanal var
Arda Güler nedense birebir rekabette rakiplerini gecemedi.
Kendisinden sonra takima monte edildi Brahim Diaz. Ben olsam bu senede Realda kalirdim eger hoca degisirse.
Hoca degismesede baska takima gitsin.
Katiyen Almanyaya gitmesin.
Bence asıl soru; Arda Güler, Barçanın sistemine ayak uydurabilir miydi olmalı.. Evet çok başarılı bir kardeşimiz. Kendisiyle gurur duyuyoruz. Fakat gelişmesi ve uyum sağlaması çok daha önem arz eden bir şey.
Selam, ilk 11'de sürekli başlar mıydı tartışılır ama genelde yedek kalsa da, Real Madrid'ten daha fazla süre alabilceğini düşünüyorum. Bence Arda Güler ilk aşamada Real Madrid, Barselona gibi ekol klüpler yerine Avrupa'da biraz daha kendini geliştirip, gösterebileceği klüpleri tercih etmeliydi. Örneğin İnter, Juventus, Napoli, Atletico Madrid, Arsenal, Chelsea gibi klüpler daha uygun olurdu. Daha yaşı çok genç, bu klüplerde en az 3-4 yıl oynaması ona çok şey katardı.
Valla dostum, Arda Güler gibi yetenekli bir isim için hem Barcelona hem Real Madrid büyük fırsatlar! Şunu söyleyeyim, Xavi yönetimindeki Barcelona’da daha fazla oynama süresi bulur muydu, bu tamamen taktik sistemine ve takıma uyumuna bağlı olurdu. Barça'nın genç oyunculara biraz daha şans verdiği biliniyor ama Arda’nın Real Madrid'deki durumu da gayet umut verici.
Ancelotti'nin oyun düzeninde kendine yer edinmek kolay değil, biliyorsun. Ama baktığında Real gibi bir devde forma giymek başlı başına büyük bir meydan okuma ve Arda bunun hakkını verebilecek potansiyele sahip. Kısacası, Barcelona’da belki biraz daha fazla süre bulabilirdi ama Real Madrid'de kendisini geliştirecek zorlu bir ortamda! ⚽🔥
Ne diyelim, biz de genç kardeşimizi keyifle izleyelim 🌟
Cevap
6Cevap
kesinlikle bulurdu bence
Barcelonada başarili olma ihtimali daha yuksek Real Madritte transfer olacak bir futbolcunun belli bir seviyede olması lazim
Gitmeden bilemeyiz. Hepsi tahmin sadece. Realde de hiç oynamadı denilemez.
Yamal ın yedeği olurdu. Ama Barça maçlarda ilk yarı 3 4 atıp skoru garantilediği zaman ikinci yarılarda en az 20 dk. Forma şansı bulabilirdi.
Ardaya takım fark etmez gittiği yeri aydınlatırdı
Bu abartıldığı gibi çıkmadı çıkamazdı hiçbir yerde
Bu Ardalarda bir halt var
Bulabilr
Bilemeyiz.
Bulamazdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?