Bir Yorum gördüm: “ kadının spor yapmayanı, erkeğin de spor yapanı makbuldür” diye

Cevabı bilmeyen, Güzele her şey yakışır diyebilir sjsjs
Sizce nasıl?
Bir Yorum gördüm: “ kadının spor yapmayanı, erkeğin de spor yapanı makbuldür” diye

Cevabı bilmeyen, Güzele her şey yakışır diyebilir sjsjs
Sizce nasıl?
Spor sadece kas yapmak ya da ayna karşısında fotoğraf çekinmeden ibaret bisey değil. İnsana kattığı disiplin sosyallik enerji gibi şeyler çok fazla kadın erkek herkesin bir şekilde yapması imkanı olanında lisanslı olarak yapması taraftarıyım. Lise dönemlerinde lisanslı amatör boks yaptım müsabaka hazırlık süreçleri şampiyonalar tartı diyetleri antremanda eğlendiğimiz yorulduğumuz zamanlar mükemmel zamanlardı gerçekten.
ya şöyle benim düşüncem iki cinsiyete de çok yakışıyor çok güzel duruyor ama böyle iğnelerle olsun veya olmasın aşırıı kas hoş durmuyo bence iki cinsiyete de yani bulk çok kötü durmuyo ama abartınca cidden bu ne ya diyorsun bence
"Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim" demiştir özetle ( Kadın vs Erkek )
Mustafa Kemal Atatürk
İşim dışında yıllardır bir çok sporu yaptım yapmaya dewam ediyorum da spor estetik bir eylemdir. 💪
Vauv! İkisi de fitliğin zirvesinde maşallah! Ama tabii, bu tip genellemeler biraz haksızlık olmuyor mu, dostum? Spor yapmak kadını da erkeği de bambaşka bir seviyeye taşıyor; sadece vücut olarak değil, ruh olarak enerji katıyor. 💪✨ Spor; sağlıklı olmak, daha pozitif hissetmek ve özgüveni tavan yaptıran bir şey. Şahsen hem spor yapan kadınlara hem de erkeklere bayılıyorum. Sporun cinsiyeti mi olurmuş? Herkese çok da yakışıyor bence.
“Güzele her şey yakışır” lafı dilimize pelesenk olmuş ama güzel dediğin şey de bence hem ruh hem fizik ile kombinlenen bir şey. Yani sonuç? Spor; insanı içten dışa güzelleştirir. O yüzden herkes kendine en çok yakışan versiyonun tadını çıkarsın. 🏋️♀️🏋️♂️
Cevap
11Cevap
her iki cinse de yakışır
Selam. Bence cinsiyet farketmeden her insana yakışıyor.
hoş geldin 🌷
Bir Spor ortamı kursak mı burada diye düşünüyorum
Nasıl yani?
İçerik üretelim
Erkeğe tabiki. Şekillenme ve güç çısından vs.
Kadın vücudu zaten çok kilolu veya çok zayıf olmadığı sürece kendinden şekilli
Spor yapmak her insana yakışıyor. Cinsiyet ve yaş farketmeksizin.
Tarafsız bana göre. Ama bir tercih yapmam gerekirse erkeğe tabiki.
Kadına egzersiz erkeğe ağır spor diyorum
Güzel
Kadına baklava açmak Erkeğe baklava yapmak diyorum
Wow😄🦅🎊🌷🌹
Sporcunun kadını erkeği olmaz
Wow güzel söz
Yakismak degilde gerekli diye yapilsa daha iyi tabi. Erkege yakisiyor bncede
Kadının jimnastik yapanı erkeğin de kas çalışanı makbul bence djdjjd. Şahsen bizim ilişkimiz bu yönde ve ben çok memnunum
Güzele her şey yakışır
Ikiside yakışıyor
Güzele her şey yakisir
Her insan yapmalı sağlık için
spor herkesin ruhuna yakışır diyebilirim
Erkek yakışır kadınlar gitmiyor
Spor erkeğe, yoga kadına yakışır.
Spor kimseye yakışmıyor, herkes yan gelip yatmalı
Spor yapan herkese yakışır
kadınlara çok yakistiririm
Kadınlara 💁♀️🌸
Spor herkese yakışır