Ben fanatik miyim?

Arkadaşlar her şey 9 ay önce Euro maçlarından sonra başladı. Ben eurodan önce ne real madridi ne barcelonayı nede oradaki oyunculari bilirdim, bizim Türkler arda arda diye bağırıyordu dedim bu arda kim daha önce adını duymuştum turkiyedeyken ama fenerde olduğundan bile haberm yoktu. Baktım bu arda dünyanın en iyi kulübünde neyse Euro boyunca arda rekorlar kırdı dünyanin en iyi genci olarak konusuldu ve lamine yamal denilen bir çocukla karsilastiriliyordu, Messi ve Ronaldo karşılaştırması yaratiliyordu, neyse bende başladım türk diye bu arda güleri desteklemeye herkes yamal dedikçe ben arda dedim tüm kötü yorumlara cvp veriyordum herneyse zamanla ben arda sayesinde Real Madrid maçlarını izlemeye başladım her maçlarını izliyorum ama, oyuncuları öğrendim ardanın oynadığı maçları izledim falan sonra instgram hayatım full Real destekçisi oldu kendi instama bile girmiyorum 8 aydir sadece o futbol sayfalarini takip ediyorum hergun ardanın oynamadığı her maça carloya küfürler yagdiriyorum Twitter'dan Instagramdan, ardanın fanı oldum galiba mk üstelik arda yakışıklı flnda değil sadece Türk diye bir başladı şimdi çıkamıyorum işin içinden, her Barcelona maçını takip ediyorum dua ediyorum yamal gol atmasın diye ardayı kucumseyip yamalı övdukleri her yorumda bitiyorum anında, hatta Aralık ayında arda gol attı ve 23 yaş altı en iyi gollere aday oldu ve rakip olarak yamalda vardı, arda o ödülü benim sayemde aldı, sürekli yeni hesap kurup oy verdim 2 gün uyumadım sabahladm ama en sonunda kazandırdım mk, delirdim galiba nerden geldi bu futbol fanatikligi bir kuyuya düştüm çıkamıyorum. Arda yüzünden tüm Real Madrid takımini ezbere biliyorum, bir kız olarak bu normal değil bir hayatım bile yok. Sabah kalkiyorum arda post atmış mi bakiyorum, kim ardayla ilgili ne paylaşmış, kaç takipçisi olmuş hepsine bakiyrm. Aşık falan değilim hatta çirkin buluyorum Ergende değilim ne alaka anlamadim napcm mk
Ben fanatik miyim?