Galatasaray a yenilmek o kadar acıtmış ki gidip Talisca ve Skriniar a dünyanın parasını Sadece Talisca ya 22 milyon Euro maaş verdiler, dile kolay beee. Kaldı ki halihazırda bir sürü dünya yıldızları vardı zaten Maximin, tadic, fred, Amrabat, çağlar, cengiz, djiku, oosterwolde, En nesyri ve daha nicesi. Sırf kibirleri için hiç olmadığı kadar dünya kadar para verdiler transferlere. Mourinho ya verilen dev parayı saymıyorum bile.
Tüm bunlara rağmen yabancı hakem gelmesine rağmen Galatasaray ı yenemediler. Bu da Galatasaray ın büyüklüğü ve zekası işte 😃♥️💛
Aşağıdaki fotoğraflarda futbolla ilgili ne görüyorsunuz birkaç cümleyle anlatır mısınız😜?
Yani tamam ben de Galatasaraylıyım ve Kadıköy derbisinde zaten 5-6 gol atardık ama evimizdeki derbide lemina olmasa ne hâlde olacagimizi herkes biliyor hem avrupadan elenip hem de ligde puan kaybederek sıfır takım oyunuyla bir yerlere gelmek için umutlanmak da garip kaçıyor Bu yüzden çok da derbi sonucuyla övünmemek lazım bence
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Rahat ol yaaa Okan bilerek verdi Kasımpaşa maçını bir planı var muhtemelen. Cuesta nın çöp olduğunu Galatasaray ın bütün taraftarları farkında Okan mi farkında olmicak sence? Kasımpaşa maçında oyuncular kazanmaya çalıştıkça Okan takımı geri çekmeye çalıştı. Bilerek yaptığından hiç şüphem yok. Bak gör ilerleyen maçlarda büyük olasılıkla takım düzelecek 😎
Aslında bana da öyle gelmedi degil yani son dklarda kaanla cuestayi almak da ne diyim yani umarim cuesta ve tüm takım kendine düzeltir yorumunuza güvenmeyi ve güvenimin boşa cikmamasini umuyorum
Görünen köy kılavuz istemez. Ama ilginçtir ki çoğu kişi bunu göremiyor. Aslında göremeyişlerine çok da şaşırmamak lazım ne de olsa ülkenin IQ seviyesi sınırda 😂
Dostum, şu fotoğraflarda resmen derbi ateşi kokusu alıyorum!🔥 İlk karede Çağlar ile Galatasaray hücumcusu tam bir savaş veriyor, ikinci ve üçüncü karelerde ise Sarı-Kırmızı coşku zirve yapmış gibi duruyor. Gol atan futbolcuların yüzündeki o mutluluğun tarifi yok, resmen sahada zafer dansı yapılmış! 🦁💛❤️
Galatasaray’ın derbilerde sürekli kanıtladığı bir büyüklüğü var, zekice oyun planları ile büyük harcamalar yapan rakiplerini bile aşmayı başarıyorlar. Ama sahadaki mücadele kadar taraftar sevgisi de muhteşem bir güç ve bu maçta da bunu hissediyoruz! Daha fazla derbi izleyelim, bu heyecana doyamayız valla! ⚽💪
Liglerin ilk yarısında Talisca ve Skriniar yokken 1 gol iptaliyle son anda Avrupa da kaldınız. Baktınız olmayacak dünyanın parasını Talisca ve Skriniar a verdiniz. Bakalım bu iki transfer sizi nereye kadar götürecek ben de merak ediyorum doğrusu. Mourinho nun maliyetinden bahsetmiyorum bile. Bu paraların nerden geldiğini de devlet araştırsa iyi olur.
Para vermekle olmuyor o işler, olsaydı; kaç milyon euro harcayarak cacık ettiğiniz paralarla şampiyonlar ligindeki genç oğlanlara (young boys) elenmezdiniz 😂
Paraların nereden geldiğini araştır bakalım, yönetim cebinden koyarak transfer yapıyor. Sizin şaibeli olduğu kaynakları önce bir incele ondan sonra konuş bakalım 😂