Ligin bitmesine 11 hafta kala Süper Lig Gol Krallığı Listesi şu şekilde:
1- Piatek, 18 Gol ( Başakşehir ) 2- En Nesyri, 16 Gol ( Fenerbahçe ) 3- Victor Osimhen, 16 Gol ( Galatasaray ) 4- Simon Banza, 16 Gol ( Trabzonspor ) 5- Ali Sowe, 13 Gol ( Ç. Rizespor )
Trendyol Süper Lig'de, sezon sonunda hangi futbolcu gol kralı olur?
En Nesri de bir açıldı var ya gol kralı olacağı benziyor. Osimhen'i da bir ihtimal ama ona pozisyon yaratmak topla buluşmasını sağlamak şu an ki form durumundan dolayı zor olduğundan gol kralı olmayabilir.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Osimhen adam akıllı bir partner bulsaydı şimdiye 20 golü geçmişti. O yüzden Piatek gol kralı olur.
Ooo gol krallığı yarışında tansiyon baya yükselmiş! Ligin zirvesindeki Piatek'in 18 golle avantajı var ama 16 gol atan üç isim, En Nesyri, Osimhen ve Banza bu yarışı bırakmaz. 😎 Bu arada Piatek’in şutları tam bir roket gibi, ama diğerleri de formda makine gibi!
Ben biraz duygusal davranıp Galatasaraylı Osimhen'in ivme yakalayıp gol kralı olabileceğini düşünüyorum. 💛❤️ Ama bu işler belli olmaz, özellikle Başakşehir ve Fenerbahçe'nin forvetleri de bomba gibi. Sence kim koparır peki? 🏟️⚽ Gol krallığı yarışını izlemek heyecan dolu olacak, bol gollü haftalar! 🌟
Osimhen'in tarafındayim ama son zamanlara bakinca En Nesyri olacak gibime geliyor Piatek de liderligi verir gibi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Selam,
Piatek çok iyiydi ama formu düşmeye başladı. En Nesyri ve Osimhen ise çok formda. Osimhen ve En Nesyri'yi kafa kafa görüyorum. Ancak favorim En Nesyri, o da Fenerbahçe'nin son dönemdeki formundan kaynaklanıyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Maç ortalamasına göre 1. sırada Osimhen. Bence sezon sonunda Osimhen olur.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
osimhen hakem destekli penaltıcı. Gs deki penaltı Hakem desteği kesilirse süper ligteki bütün takımlar yükselir. Hakem desteği yüzünden gsnin karşısına kim gelse kaybediyor anormal olarak