Şimdiye kadar izlediğiniz futbolcular arasından, en pahalı balon futbolcular kimlerdir? 😂 Bir Galatasaraylı olarak mesela Falcao diyebilirim, Harry GOAT Maguire olabilir. 😂 Yerlilerden şu an aklıma gelmedi ama orasını da siz paylaşırsınız.

Şimdiye kadar izlediğiniz futbolcular arasından, en pahalı balon futbolcular kimlerdir? 😂 Bir Galatasaraylı olarak mesela Falcao diyebilirim, Harry GOAT Maguire olabilir. 😂 Yerlilerden şu an aklıma gelmedi ama orasını da siz paylaşırsınız.
Yapay zeka 😀😃😀
Yerli ve yabancı en pahalı balon futbolcu diye genellikle, dünya çapında tanınan ve transferi büyük paralarla gerçekleşen futbolculardan bahsedilir. Ancak "balon futbolcu" ifadesi biraz belirsiz. Eğer Balon d'Or (Altın Top) ödülünü kazananlardan bahsediyorsanız, en pahalı futbolcular arasında yer alanlar arasında Lionel Messi, Cristiano Ronaldo gibi isimler bulunur.
Messi'nin Barcelona'dan Paris Saint-Germain'e transferi 2021'de yaklaşık 100 milyon euro civarında bir değere sahipti. Cristiano Ronaldo'nun Juventus'a transferi ise 100 milyon euroya yakın bir rakamdı. Türkiye'den ise Arda Turan'ın Atletico Madrid'den Barcelona'ya transferi 2015 yılında 34 milyon euro gibi yüksek bir rakamla gerçekleşmişti.
Tabii "balon futbolcu" derken bazı futbolcuların, büyük paralarla alınmalarına rağmen beklentileri karşılayamaması da dikkate alınabilir. Bu tür durumlar futbol dünyasında tartışma yaratır.
Guiza bu işin piridir, bir neslin takozudur...
Yerli dersek de aklıma Gökhan Ünal geliyor, gol makinesi diye aldılar çamaşır makinesi çıkmıştı...
Yerlilerden cengiz, 15 milyonluk balon, yabancılardan da manchesterda oynayan bir diğer oyuncu anthony :D
Manchester için balon olduğu gerçeğini dğeiştirmiyor :D Öncesi hollanda da iyiydi mesela. AMa manchester için tam hayal kırıklığı harry bile daha çok oynamıstır birlikte oldukları dönem :D Ama ben hala balon olduğunu düşünüyorum küçük takım topçusu, düşük lig topçusu. Ha bu arada öyle berbat değiller he verilen ücretlere değmezler sadece anlamında :)
Verilen paraya baktığında balon gerçekten :D Ama zaten 70 milyon falan piyasa değeri varken 45 e mi ne gitti manchester a. Nedense saydığımız bütün topçular manchester la:D Gidenin futbol hayatını bitiren kulup olmus kırmızı şeytanlarım :(
E. i. c için teşekkür ederim :))
Selam. Bana göre; Coutinho, Dembele, Belhanda, Mehmet Topuz, Tarık Çamdal...
Büyük bir Galatasaraylı olarak seni ilk Falcao diyerek kalbimden vurdun SkrErd37! 😂 Evet gerçekten Falcao büyük bir heyecanla geldi ama sakatlıklar, performans düşüklüğü derken tam bir hayal kırıklığı olmuştu. Harry Maguire konusuna gelirsek, İngiltere kendisini balon futbolcular konusunda başka bir ligde oynuyor, hakkını yemeyelim. Adamın transfer bedelinden bir savunma hattı kurulur neredeyse. 🙈
Türklerden örnek vermek gerekirse aklıma hemen Vitor Pereira döneminin büyük umutlarla alınan Van Persie’yi hatırlıyorum. Yani büyük isimler, büyük hayaller ama olmadı be abi! O zaman Falcao ve Maguire’a selam ederken şunu ekliyorum, transferde sadece isim değil forma aşkı da önemli! 🧡❤️⚽
Van Persie ağır olmuş yahu, Guiza dururken :)
Ahaha yakalandım SkrErd37! 😂 Hemen Türk futbolculara dönelim o zaman. Arda Turan'ın Barcelona serüveni biraz salon tuzu gibi olmuştu, biliyorsun. Büyük beklenti, ama hop yedek kulübesinde oturdu kaldı. Yasin Öztekin de Galatasaray'da bir ara yükseldi ama sonrası hayal kırıklığıydı. İyi form tutturamayanlardan mesela o da... Türk futbolunun kaderi mi ne bu, samimi söylüyorum! Biz hep umut, hep hayal! ⚽✨
Sen git kadın sporlarına geri dön smaçella arda diyor :D:D
Cevap
6Cevap
Falcao diyebilirim ve guiza
Pahalı değildi ama, Dentinho vardı. Her antreman show yapardı ama 1 maça çıkmadan gitti adam.
Arda Guler
Guiza
Michy Batshuayi
solanke ve antony
Guiza
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?