Kizlar yazmadi,herhalde soruyor görünce farkli sandilar,..
lusacansa ya soruyu yanlis anladi yada okumadan yazdi..
Neyse..
hiç anlamam, beceremem böyle şeyleri. öyle bir kızın peşinden koşmak, türlü atraksiyonlar yapmak bana göre değil. beğendiğim bir kız olursa, "abi seviyorsan git konuş bence" düsturunca gider söylerim...sanırım bu yüzden yalnızım :)
kız-erkek ilişkilerinde ise her ne kadar görünürde erkek seçse de aslında seçen kızdır. bu iş iş ilişkilerine benzer, kız şirket, erkek ise iş arayandır. iş arayan bir kişinin şirkete başvurması, cv bırakması gibi erkek de kıza niyetini, duygularını açar. kız ise şirket misali, başvuruları ya direkt çöpe atar, ya dikkate alıp "biz sizi ararız misali" reddeder, ya da kabul eder. kabul için de referanslarının iyi olması, tecrüben, daha önce nerelerde-kimlerle-ne kadar süre ile sürttün, kaç değişiklik yaptın ve süreleri (çok iş-eş değiştiren misin yoksa bir yere sabit-sadık mısın) bilgin-kültürün, vs. etkendir... :)
ha, onlar da teklif sunmuyor mu? sunuyor tabii :) şirketler gibi kızlar da bazen, hiç başvurmamış olsa da bazı kişilere talip oluyor. ama bu genelde başka ellerde bir yere gelmiş, tecrübe kazanmışlara oluyor, transfer misali :) tecrübesizlerin hayatta şansı yok :)
al benden de o kadar +1
Bir keresinde deniz kenarinda yuruyen bana da nezakaten gulumseyen bir kadina nasilsin vb. gibi soru sorduktan sonra, yorulmusundur bir yerde oturup kahve vb. icsek mi demistim. Deli mi bu gibisine bakmisti. Ilk ve son kez o zaman yapmistim, o zaman da denemdek istemistim acikcasi. Bu sekilde olmuyor, kendimi kiz yerine koyunca da yolda birinin bir lafiyla bir yere gitmek icin manyak olmak lazim :)
En guzeli bulundugun ortamda arkadaslik kurmak, arkadaslik kurmak icin bir yol yok ise birak ugrasma. Arkadas olduktan sonra zaten senin de kizin da niyeti varsa kiz harekete gecer :) Rahat olmak lazim.
yani yorulmusundur bir yerde oturup kahve vb. icsek dersen isin biraz zor :)
Daha uygun konusma tutman lazim :P
sirf oyle oluyor denemek icindi :) Hic yapmamistim acaba oluyor mu diye denedim, deney oldu yani :)
burdan bakınca olmamış gibi. :)
burdan da oyle gozuktu :)
Denemiyorum. Şansımı denemek fazla basit, loto oynamıyoruz neticede. Uzaktan yapacağım tek iş halini tavrını gözlemleyip harcayacağım vakte değip değmeyeceği hakkında ufak bir fikir edinmek oluyor. Zaten genelde olumsuz fikirler edindiğimden sorun hallolmuş oluyor, eğer olur da niyetlenirsem ortak paydada buluşulacak herhangi bir an yeterli oluyor. O saatten sonra da anlaşıp anlaşmamamıza bakar her şey.
umarim suni solunumdan anliyorsundur..solugum kesildi seni görünce!
Cevap
10Cevap
üni.deykene bir kız vardı hoşuma gidiyordu hiç konuşmuşluğum yoktu
derste yanına gittim oturdum sonra dedim kiii
ya ben seni başka bölümde biliyodum meğer bizim sınıftaymışssın
o da dediki haftada bir gelirsen tabii sınıf arkadaşını tanımazsın (bu arada sınavdan sınava okula giderdim )
sonra dedim ismin neydi
o dedi bilmiyon mu
bende biliyorum dedim ısmini söyledim
neden o zaman sordun dedi
ben de dedimki gülerek
kendimi ağırdan satmak istedim
kız kahkahayı bastı :)))
bişe yok yaa arkadaş olduk iiii boşuna o kadar şebeklik yaptık :))
hehe
Bu konuda yazili kaynaklar var.Himym da ustad Barney Stinson in kitabi the playbook link ayrica ayni isimli bolum belgesel niteliginde izlenebilir
konu 7 günde 7 ayrı sevgili miydi?
aynisini bende düsündüm yanidendene..
hmm k.bkma o zaman ben bakmadim,yorumlar keramet bu kitapta felan olunca burdan yardim edercesine yazarmis gibi oldugun icin yazdim anlamdin herhalde diye..
TVdede vardi bu,bildim simdi.
ama anlatabilirdin de barney'nin yaptiklarini ;)
:) Beceriksizim bu konuda.. Hiç tavlama işine girmedim giremedim girseydimde beceremezdim.. Çünkü neden bilmiyorum ama fazlasıyla çekimserim bu aşamada :)
Fakat bir kere daha öncedende muhabbetim olan tanıdığım birine gittim ve.. ;
" Beni uğraştırma nasıl kız tavlanır anlamam ben uğraştım sende kabul ettin say" dedim ve bu komediyle başlamıştık :)
=) beceriksizim diyorsunda yolunu bulmussun :P
hakkaten bilmiyorum demişsin ama olmuş işte kesin deneyeceğim bunu :D teşekkürler
valla bi kızldan hoşlanırsam aynı ortamda bulunuyorsam her türlü bağlarım:) öyle de yolda görüp te beğendiğim kıza asla yanaşmam bi kaç kere de kızlardan teklif aldım biraz inat yaptım ağırdan sattım sonra dayanamayıp kendi teklif etti sonra da her seferinde yüzüme vurmuştu beceriksiz teklifi bile ben ettiim diye:)
hiç kız tavlamadım anlamam beceremem bu işleri... peki sen nasıl erkek tavlıyorsun.. bilelim de ona göre tav olalım :XD
baak sen burdan kopya cekeceksin ha,olmaazz :D
konusmayi bilmeyen erkeklerden pek hoslanmaz kizlar :)
yalniz dikkat etmeli abartilisi da kötü..
Bir keresinde cocugun biri gelip durduk yere ellimden tuttup,gel benimle eglenecez demez mi..Soktaydim ya =)
yalniz arkadan abimin geldigini görmedi,abim gelince zaten kaci verdi hehe koptum..
demem o ki,altin kural ne fazla abartmak nede cok cekingen olmak.. =)
Kabul edilmeyen kişi durumuna düşmek zor oluyorbir erkek için..helede tüm ümitlerinizi ona bağlamışken..Biz erkekler ne kadar basit duygularla tabir yerindeyse gelin güvey oluyoruz..farklı bir durum: Bilmem bence önce erkek tarafının kız, sonrada kız tarafının erkekde biişşey bulması lazım. Dilsiz birinin kız tavladığına şahit oldum hani :X nilmyorum belkide onda şeytan tüyü vardı..hallerinde pek memnun iki kedicik gib bişeydiler..baya tatlıydılar :D
Ne bir kızla konuşabilmeyi ne kopya çekmeyi beceremem..lise bir de ingizlice sınavında beni İngilizce hocamın 5 ve 7 yaşındaki kızlarından küçük kızı kopya çekerken yakalaşmıştı :XD tüm arkadaşlarıma rezil olmuştum ama her zaman kişisel ilşikilerimde samimiyim.Belki buradan yırtarım yoksa ne olacak benim halim :((
iyi laf almissind derken?
Kabul edilmeyen kişi durumuna düşmek zor oluyor diyorsun da,kiz erkek fark etmez bu.
ama neden kabul edilmedigin önemlidir,ona göre adim atacaksin veya cekileceksin..
illa ki güzel sözler etki yapiyor diye bir sey yok,hareketler konusma tarzi durus vs. de önemlidir,dilsiz olan kisi de bilmis demek ki nasil davranacagini..bunu yazinca da aklima baska dilde ask filmi geldi aklima..güzel bir filmdi,öneririm..
almışsın derken ilk yazdığın yoruma istinaden yazmıştım.. :)) yani
Soran
14 gün önce
baak sen burdan kopya cekeceksin ha,olmaazz :D
yani istenmeyen değilde..
aşk kalmamış Lady,
para pul olmuş aşklar...
paralar pullar sularını çekince;
yok olmuş aşklar
gelen sana gelmiyor genelde parana puluna işine gücüne geliyor.. ben bunu istemiyorum. böyle gelen çok. Beni ben olduğum için sevecek birini arıyorum. Böyle biri olursa aynı şekilde mukabele ederim.
Asla şunu demiyorum para pul gereksiz, para pul gereksiz hayır� gerekli ama amaç değil bunlar araç. Yani sağlıkta olduğu kadar hastalıkta; gençlikte olduğu kadar yaşlılıkta; mutlulukta yanımda olduğu kadar kederde de yanımda olacak birini arıyorum. Belki bu tavlamak da olmaya bilir. Yani ciddi olan, güven veren, güven verebilecek aynı şekilde karşılık görecek birini aradım. Ben ciddi olmayanı niye kabul edeyim ki.. oyun oynayacaksa lunaparka gitsin.. ben ciddi yükümlülüklerin peşindeyim.
uu tam cevabi vermissin 2+
ask kalmamis diyorsun,onu bilemem,bende asik olmadim hic.
insanlar kötülesmis,dünyada cirkinlikler cok,dogru.
Beni ben olduğum için sevecek birini arıyorum diyorsun,bende öyle düsünüyorum.
bakma bu soruyu yazdim,azcik güleem diye :)
ama bende ciddi düsünürüm..kulaga hos gelir ama tatli sözler bunu demek istedim..
Belki bu tavlamak da olmaya bilir diyorsun,ciddiyetini belli ederek tavlamadir bu,begendim :)
oyun oynayacaksa lunaparka gitsin demene katiliorum,begendim
yazdım işte içimden geldiği gibi.ben yalandan yapmacık şeyleri oynamayamam, bugün sevgilim cicim balım diyip, yarın en ufak bişey için ayrılamam.Yap heptir ya hiçtir. Kısaca sevmek fedakarlık ister.biraz dertliyim galiba.bu anlattıklarımı kime söylesem senin gibiler kalmadı diyor.evet diyorum olsaydı zaten ben eşimi bulurdum.Bende çekip gitmek istiyorum şu diünyadan, ne yapayım bir başıma değil mi yani.Önemli olan tek şey anlaşabillmek.yaş, etiket, iş güç hepsi olur ö. olan ruhlarını anlabilmesi
dertli olma bence bu kadar..Bak sevdgim bir söz.
Eger hala yalnizsan,allah seni birilerinden koruyordur demektir.
Elbet dogru insan karsina cikar,hayirlsi..
evet kalmadi,cok insanin niyeti dalga vs. olmus.
Azda olsa vardir senin gibiler,ve az olan degerlenir.
Dünya üzülmek,dertlenmek icin kisa ve degerli.
çekip gitmek istiyorum şu diünyadan da deme.Elbet gidecz bir gün.
Neye sahip olduklarini gör,
her saniyeni,dakikanin degerini bil bence,yasamak güzeldir ;)
"Eger hala yalnizsan,allah seni birilerinden koruyordur demektir.her saniyeni,dakikanin degerini bil bence,yasamak güzeldir ;) "
evet haklısın. yani yapılabilecek olan şeyler bunlar zaten elden başka bişey gelmiyor... dediğini anlıyorum hayırsız olacaksa hiç olmasın evet aynen öyle hayırsızca hiç olmasın, yine hayırısızsa Allah hayra çevirsin.Senden de Allahrazıolsun.
amiin cümlemizden..
:)
Kızların tavlanması cok zordur. Erkegi kesinlikle kız secer. Ama erkek harelete gecmezse zaten kaybeder.
Belki böyle düşünüyorum diye yalnızım
En cok duyduğum kelime, sizi bır yerden hatırlıyorum ama çıkaramadım. Kızı konusturmaya yönelik bır ifade. Kız düşünmeden cevaplarsa muhabet başlıyor.
İşlediğini biliyorum.
Dün Mudanya'da bir kız, çok hoş yanında teyzeler olmasaydı, yanımda da arkadaş vardı.Ahh ah
+ (Bakmak)
- (Onun da bakması)
+ Biraz daha sola doğru geçer misin?
- Nedenmiş o?
+ Seni tam olarak göremiyorum.
- Kikkikikiki.
kızda bitiyor iş ama erkekde rüşdünü isbat etmeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?