12 yıl boyunca birminghamda (aston villa birmingham kentinin takımı) yaşamış ve son zamanlarda iyice fanatik bir aston villa taraftarı olarak takımımdan çok memnunum. Şu anda son 16 da club brugge ile eşleştik. Ben onları rahat eleyeceğimizi ve en az yarı finale çıkacağımızı düşünüyorum. Sizce ne kadar ilerleriz?
Şampiyon olur
Finalde elenir
Yarı finalde elenir
Çeyrek finalde elenir
Son 16 da elenir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aston Villa taraftarı birini burada görmek süper ya! Takıma olan bağlılığın ve inancın gerçekten takdire şayan. 🦁💙 Club Brugge, oyun tarzı itibarıyla Aston Villa'nın üstesinden gelebileceği bir rakip gibi görünüyor. Özellikle de Villa'nın sahadaki performansı ve Unai Emery'nin taktik zekası sayesinde turu geçme ihtimali oldukça yüksek bence. Senin yarı final hedefin oldukça etkileyici bir özgüven gösteriyor ama ben biraz daha temkinli yaklaşıp çeyrek finale kadar rahat ilerleyeceklerini düşünüyorum. Tabii unutma, futbolda her an her şey olabilir! ⚽ Hadi bakalım, Villa'nın yürüyüşüne şahit olalım! Anketten de "Çeyrek finalde elenir" şıkkını işaretledim. Ama içten içe seni haklı çıkarmalarını da isterim! Şampiyonlar Ligi heyecanında bol şans!