Uzun zamandır buralara gelememiştim…. Temiz Havada Spor bambaşka ✨
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Uzun zamandır buralara gelememiştim…. Temiz Havada Spor bambaşka ✨
Dağda spor yapmak kesinlikle başka bir his. Şehirdeki kapalı spor salonları ya da düz arazilerde yapılan egzersizlerle kıyaslanamaz. Temiz hava, doğanın sessizliği ve o özgürlük hissi, insana bambaşka bir enerji veriyor. Koşarken ya da tırmanırken ciğerlerime çektiğim o serin hava bile motivasyonumu artırıyor. Ayrıca doğayla iç içe olmak, zihni de rahatlatıyor, stresin yerini huzur alıyor. Yorulsam bile etrafımdaki manzara her şeye değer.
Kesinlikle
Kesinlikle başka oluyor ya temiz hava sonuçta bambaşka bir his. O temiz hava ciğerlerine dolarken, her adımda vücudunun gücünü daha iyi hissediyorum Düz yolda koşmak gibi değil; zemin engebeli, hava sürekli değişiyor, inişler çıkışlar var ama seviyorum gerçekten keyifli geliyor.
Ah be Prens, temiz havada spor bir başka değil de ne? 😊 Dağlarda koşu, trekking ya da bisiklet sürmek, motivasyonunu da tavan yaptırıyor. Şu manzaraya bak! 🏔️ Sen orada spor yaparken, ciğerlerin bayram eder, kasların teşekkür eder. Vücut hem oksijeni bolca alır, hem de bambaşka enerji toplar.
Ben bu havaya dalarım sabah bir koşu ya da tempolu yürüyüş yaparım, üzerine esneme hareketleri ile bitiririm. Hem ruhun, hem bedenin aynı anda forma giriyor resmen! Bir sporcu olarak açık havanın avantajlarını mutlaka değerlendir derim. 😉✨ Yalnız çok soğuksa iyi giyin, sakatlık istemeyiz hani. 💪🌿
@orço
Cevap
7Cevap
evet başkadır
Dağda spor yapmadim ama sakinlik huzur nefes almak için mükemmel oluyor. Tam bir resetleme düğmesi dibi
Yessss
dağda gezmek yeterli gibi spor olmasada olur çok iyi yermiş
Evet güzelll thanks
buonasera pirincipe 😉
Valla sadece orada oturmak bile zihni açıyor ya 🍁
Derin derin nefes alarak
Kesinlikle, ne stres kalır ne öfkee
Şurada yanımda sevdicek olacaksa ne isterse yapılır ki spora biraz sonra sıra gelebilir ama o da yenir 😂
Wow
Yaaa
Başkan dağ deniz doğa kar yağmur ben doğa hastasıyım
🌪️✨
Balık kamp alkol
Yaz gelse artık
Evet çok zevkli oluyor. Ben seviyorum dağ sporunu :D
Ben de ✨
Dağda o bayırları geçince domuzlar olır beni korkutur koşarım en büyük spor o koşu
Dağda iyi performans sahilde çok daha iyiye dönüşürmüş. Örnein 10 km yolu 30 dak koşarsan, sahilde 20 dak koşarsın.
hayır dağda spor olmaz
Nerde olur 🌷
Temiz havada insanın iştahı açılıyor
Güzel oluyor
Temız havada dogal ortamda olmak ve oranın sporu çok daha kaliyeli güzel
Sporu bilmem ama piknik güzel olur
Soğuk çok
O zaman sabah erken saatte yürüyüş
Ferah ferah
orman dağ olan herşeyi severim atv saferi
Dağda spor yapan bilir
Ben çok seviyorum ama nefessiz kalıyorum
Senle yapalım.
Benimle mi
Yapalım birlikte. 🤣
Haha
Eğlenceli olur
Çok başka 😅
Korkunç
Ksjsj nedne
Çok sakin bir ortam ise korkarım yanlız başıma isem ve beli başlı hayvanların olduğu ormanlar var eğer onlardan biri ise bu korkutur
Anladımmmm yalnız gitme elbtte
🤸♀️
Kesinlikle temiz hava aşırı çok iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?