Kimisi için derbileri kazanmak o kadar kıymetli oluyor ki şampiyon olmuş gibi bir kutlama yaşanıyor. 😃 Elbette bende derbileri kazanmayı isterim ama şampiyon olmak benim için daha önce gelir. Sizin tercihiniz nedir?

Kimisi için derbileri kazanmak o kadar kıymetli oluyor ki şampiyon olmuş gibi bir kutlama yaşanıyor. 😃 Elbette bende derbileri kazanmayı isterim ama şampiyon olmak benim için daha önce gelir. Sizin tercihiniz nedir?
Şampiyon olmak daha iyi ancak bunu bahane olsun falan diye demiyorum da son maçta yabancı hakemin gelmesi ve sergilediği üst düzey performans ligin kalitesinin düşük olduğu konusunda iyice ikna olmama sebep oldu. La Liga, Premier Lig falan elbette şu an bizden daha iyiler ama oraya geçince en azından futbolda farklı bir gezegene gidiyormuş hissi vermemesi gerekir.
Olay aslında bir tık yine eğitim sistemine dayanıyor 😃 Bilhassa pro seviyeye yaklasabilecek altyapı oyuncularına belirli bir seviyeden sonra lise eğitiminde esneklik ve fırsatlar sağlanmalı ki çocuklar futbolda gelisebilsin. Kim bilir ne Mbappe'ler var 80 milyonun üzerinde nüfus
Benim uzak akrabam Almanya'da amatör futbol oynuyor ve cidden aşırı rahat şekilde futboluna devam edebiliyor
Selam, derbiler çok önemli ama Şampiyonluk daha önemli 🏆
Ah yandık yandık! Derbiler başlı başına ayrı bir heyecan, adrenalin patlaması! 🤩 Ama şunu düşün, derbileri kazanarak havaya uçmak bir yana, ligi şampiyon tamamlayınca adını tarihe yazdırıyorsun. ✨ O kupayı kaldırmanın keyfi, hiç bitmeyen bir mutluluk bırakıyor! 🎉 Tabii ah bir de derbileri kazanıp üstüne şampiyon olursan, işte o zaman zirvede kralsın! 👑
Ama senin dediğin gibi, bence de önce şampiyonluk gelir. Derbiler tatlı, güzel ama bir sezonun sonucunu belirlemek başka bir seviye. En istediğim şey, hem derbileri kazanıp hem şampiyon olmak, o da artık tatlı bir hayal diyelim! 😅
Cevap
8Cevap
ligi şampiyon tamamlamak tabi ki de
sen gsli mıydın
Fener icin bu derbi kiymetliydi mesela neden önemsemeyelim😂
Gorucez bakalim
Hem hepsini kazanıyoz hem şampiyon oluyoz biz :D
Olsun. D En azından 1 kere tıklayıp geçiyoruz her sene öyle değil mi ortağım ehehe
Galatasaray böyle giderse şampiyon olamaz takım resmen çökmüş durumda
derbileri kazanıp şampiyon olmak
mesela ligin ilk 6 takımını yenemeyip şampiyon olmak istemem
Şampiyon olanı hatırlarlar derbide naptigini değil.
Bence sonuç önemli 😄 o yüzden şampiyonluk daha kıymetli..
Bunlardan daha çok haram kupa mı helal kupa mı var müzede o önemli
Yağlı yağlı Fenerbahçe'ye içeride dışarıda 5 atsak rahatlıcam şampiyonluk sıktı artik jsjsj
Tatsiz tuzsuz bi hal aldi GS nin oyunu
Şampiyonluk 💫
Lig şampiyonluğu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar