Taekwondo eski sertliğine geri dönmeli. @ksrehber bence yeterince konu etiketinde içerik ürettim...

Taekwondo eski sertliğine geri dönmeli. @ksrehber bence yeterince konu etiketinde içerik ürettim...

Futbolun ofsayt kuralını değiştirirdim. Çünkü bazen en güzel pozisyonlar, milimetrik ofsaytlarla kesiliyor ve oyunun akıcılığı bozuluyor. Eğer ben bu kuralı değiştirebilseydim, ofsaytın daha net ve adil bir şekilde belirlenmesi için hücum oyuncusunun tamamı savunma oyuncusunun önünde olursa ofsayt sayılırdı. Yani bir oyuncunun sadece ayağının ucu ya da omzunun bir kısmı önde diye atağın kesilmesi yerine, tam anlamıyla önde olup olmadığına bakılırdı. Böylece hem oyun daha hızlı olurdu hem de tartışmalı pozisyonlar azalırdı. Futbol daha seyir zevki yüksek, daha adil ve hücumu destekleyen bir oyun haline gelirdi.
@ksRehber Bir süredir emek veriyor, değerlendirmekte fayda var.
@ksRehber eğer biraz daha fenomen yapmazsanız gidecekmiş siteden bana öyle dedi, o giderse bende giderim, ben gidersem @isabella181919 da gider, artık fenomen yapın da toplu bir intihari ve üye kaybının önüne geçelim seviliyorsunuz kips
taekwondo değişssin ya
ya bir dakika odak noktam kaymış sldkgşsldgk
evet bu arada helene haklı liderimiz o burada...
Baya toplu katliyam olurdu shshsh
@ksRehber Konu etiketinde benim kadar soru sorduğunu görmediğim kişilerin fenomen olduğuna şahit oldum. Ben neredeyse konu etiketinde 50'den fazla içerik ürettim. Ve iki ay daha içerik üretmemi istemeniz biraz şey geldi. Sanırım soru haklarımı böyle değerlendirmemeyi tercih edeceğim. Çünkü isim bile verebilirim. 5 gün görüş yazıp soru paylaşıp etiket alınabiliyorsa bana 2 ay deniliyorsa bu yokuşa sürmektir. :)
Adam haklı dağılınn ahhshs daha ürettiği içerikleri görmediğimiz yeni feno olmuş üyeler var bu adam her gün devamlı sorup aktiflik yapıyor ayıp yani
@ksRehber Bende hak veriyorum. Doğru söze ne denir. Üstelik hergün soru bulmak ne kadar zor siz biliyor musunuz 🤷🏻♀️ benim istediğim konu etiketi (aşk ilişkileri) gibi geniş soru yelpazesi de yok. Adam elinden gelenin fazlasını yapıyor. Üstüne rakip tanımıyorum ☝️ Gereğinin yapılmasını arz ederim saygılar 🙏
Ha bu arada spor konu etiketi için 2 ay sürüyorsa aşk ilişkilerini düşünemiyorum. Ben fenomen olma aday adayı dahi değilim kendi rızamla çekiliyorum, bilginize...
rica ederimmm
Ah Kupid, ne güzel bir konuya değinmişsin! 🤔 Taekwondo eski sertliğine geri dönmeli diyorsun, kesinlikle tartışmaya açık bir durum. Eski tarzın heyecanı başka, evet ama şu anki güvenlik kuralları, sporcu sağlığını daha ön planda tutuyor gibi. Hem sertlikten ödün vermek zorunda değilsin, stiller arası farklılıklar hâlâ bir görsel şölen gibi!
Ama ben olsam voleybolda bir çılgınlık yapardım! 🏐 Mesela kurallar değişse ve her sette farklı özel bir güç eklenebilse? Bir an için top görünmez hale geliyor ya da inanılmaz hızlanıyor mesela. Düşünsene, maç daha bile heyecanlı olurdu! 😂 Şaka bir yana, spor kurallarını değiştirmek ayrı bir hayal gücü işi. Senin gibi spor ruhunu hissedenler bunları düşünmeli, insan hayalleriyle büyür 🌟.
Cevap
1Cevap
Futbolda yere tükürmeyi yasaklarm
@ksRehber bu adam daha spor etiketinde fenomen olmak için neler yapsın hı😂
Soruları güncel ve etkileşim alam sorular, cevapları aynı şekil!!!
Gerekeni yapınız😂
futbolu komple yasaklardım cevaba gelirsek ajdjc
biraz agresif bir yaklaşım sorunun cevabı için :D
ama teşekkürler :)
fark ettim :D
Dövüş sporlarında çok kötü hissediyorum, öyle yumruk yumruğa görünce insanları. Keşke daha kontrollü olsaydı yaralanma olmadan olsaydı.
Saçmalama
Niyee
zevkli olan kısmı bu çünkü kontrol ne sdgsdfasd
Ama yazık ya burunları falan kırılıyo çok mmtü oluyorum gerçekten
Kötü*
Ayy millet nasilda kolay feno oluyo @Kupid biz sürünyoz nedense 😁
Valla son kalan sorularımi sorucam onlar da ziyan olmasin diye fenoluk gelmezse daha bırakırjm sormam bir daha xhddhdj
1 ay? Beş günde olan var djdhdjd
@ksRehber üzmek için demeyelim hala içerik üretiyoruz bakarsanız ama biraz da realist yaklaşmak ve gerçekleri görmek lazım 9 yıldır buradayım. ☺️
feno olunca 5 yil erken mi emekli olunuyo? spor kurallarinin hangisinin degismesi gerektigiyle ilgili bir fikrim yok maalesef
Bazı sporlarda kadın-erkek eşleşmesi olsun isterdim sıklet olarak
Çok mantıklı değil ya
Dikkatim dağılır nfhdjdd
Boks değiştirirdim cezaları daha sert verirdim yasaklı vuruş yapmak puan silmekle ceza veriliyor sadece
Verilen emek orada ki keza gösterdiği çabaya iradeye rağmen bu kadar duyarsız oluşunuz hayal kırıklığı.
Soruya bir fikrim yok "
Futboldan ofsaytı kaldirirdim.
Futbolda ofsaytı kaldırırdım
Değiştirmem bana neyy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?