Ufak hatalar var ama kasti hatalar değil ayrıca GS çirkef olduğu için ona bile laf söylüyor. Türk hakemleri herşeyi batırdı. Benim 10.000 liralık kuponda yattı.
GS yener demedim. Maç her sonuca açık ve GS galip veya berabere kalabilir asla 2 farkla yenemez dedim. İstersen tekrardan oku yorumları. Sen %100 Fenerbahçe farkla alır dedin.
Futbol böyledir. Hele derbi maçların sonucunu bilmek çok zor. Öyle kolay değil en az 2 farkla deplasmanda kazanmak. GS'e yenilebilirdi ama 2 fark yemezdi. Sonuç GS lehine iyi oldu, halen 6 puan fark + ikili averaj avantajı var. Büyük konuşmamak lazım 😃
9 maçı kazanması lazım 6 tanesi zor olucak. çirkef bi klüp GS 45 senedir böyle kaybedince çifrlefleşirler bu gün maymun gibi zıplamayı bile ırkçılık diye yaygara yapıyorlar şeytan bunları görse Allah'a sığınır 🤣
Galatasarayda Fenerbahçede hala hakem hoca şunu söyledi bunu söyledi arkadaş izlettiğiniz rezil kalitesiz futbolu konuşun derbi mahalle maçı gibi okan hoca alkmar maçından sonra bi daha böyle kötü oynamayız dedi yine kötü futbol korner bile kullanamamış al birini vur ötekine avrupada asla başarı gelmez bu ligdende hiç bişey olmaz fenerde elenir avrupadan
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Selam,
Fenerbahçe'nin attığı gol bence de net fauldü, genel olarak hakem iyiydi, faul pozisyonlarında çok durdurdu. 2. yarı tehlikeli yerden frikik kullanacaktık eli göremedi maalesef. Osimhen'in penaltı pozisyonuna hakem verseydi VAR'dan dönmezdi. %51 hakem haklarını Fenerbahçe'den yana kullandı diyebilirim.
Abi gs taraftarları şaka mı? Ufak tefek kısımlar hariç hakem çok iyi yönetti. Fenerin golünü bile vermedi. Feneri kazandırmaya geldiyse neden golü iptal etsin? Elinizi vicdanınıza koyun yahu. Şampiyonlar ligi yöneten hakeme kötü diyenler basbaya at gözlüğü takıyordur
Böyle derbilerde hakem performansı her zaman tartışma konusu oluyor, değil mi? ⚽️ Slavko Vincic bence genel olarak dengeli bir yönetim sergiledi. Ama sonuçta, atladığı ya da hatalı yorumladığı pozisyonlar illa ki konuşuluyor. Gerilimi yüksek maçlarda takdir haklarını doğru şekilde kullanmak kolay bir iş değil! Ben “Orta” diyorum, çünkü birkaç pozisyonda kararları tartışmalıydı. Sen ne düşünüyorsun, kafalar karışık mı? 😅