tahmininiz varmıı
FB:0 - GS:0
FB:1 - GS:0
FB:0 - GS:1
FB:1 - GS:1
FB:2 - GS:1
FB:1 - GS:2
FB:6 - GS:0
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
tahmininiz varmıı
Cevap
6Cevap
Fenerim alcak insallah
Fener alırsa sana kahve ısmarlıcam sözmü
Gene 3 ün 1 i ni alir Fener
jadssdjfsjf bu sefer hakem gs ye çalışmaz
Soruyu silme yenilince 😂
Hakem mi :)))
Şu mac 0 - 3 ken yalandan penaltı uydurup fenevlileri 5 yemekten kurtaran renkli kıyafetli kisi mi?
@redkit24249 fb yenilirse haklıymışsın abi yazcam sana, yazmazsam hatırlat burdan jasjdsad
İlk işim o olacak
yok şu gs ye her maç 50 tane penaltı veren kişiden bahsediyom türk hakemlerinden
Her maç cocuklari kandıran masallar mi?
Aaaa yoksa Rize maçında gol atamadıkca 10 dk da bir rizeden bir futbolcuya kırmızı kart gösteren renkli kisi mi :))))
Boşuna fenevliler ağlamasın demiyoruz :)
Kral yorma dilini yarın skor tablosu gösterir her şeyi 😂
@redkit24249 yok be kardeşim bunlar klavye taraftari hayatında 3 dk ozet dışında birsey izlemeyip o ses Türkiye seyrederken acunun yorumlarını dinleyenler :)
Adamlar 5 yıldız takacağız diye 3 yıldızdan da oldu abi bunlara laf anlatamazsın yoğurtları ekşi ama bunlar dile getiremez
Tarafsız yorum yapamıyorsunuz kardeşim, adamsanız verilen penaltılara tarafsız takım tutmuyormuş gibi yorum yapın, neyin ne olduğunu herkes biliyor, gs oyuncuları tiyatro sahnesinde vurulmuş gibi yerlerden yere atıyor kendini, satılmış hakemler penaltıyı çakıyor, yani bunu görmek için illa gs dışında birtakım tutuyor olmaya gerek yok, neyin ne olduğu gayet gözle görülüyor belli net yani, tarafsız bakmak gerek tarafsız
@redkit24249 onlarında 5 yıldızı var :)))) posterlerde hep yapistirma kullanıyorlar ama sahaya 3 yıldız çıkıyorlar:) adamların kafasi 24 saat guzel :)
Dinime söven müslüman olsa çok sevdiğiniz kuştaşlarınız bile doğruları söylüyor bizim de şu kötü diyemiyorsunuz Mourinho Türk futboluna sallayıp duruyor gıkınız çıkmıyor
Bide Beşiktaş'a deriz t*nerci diye 😆
@redkit24249 ben her takımı eleştiriyorum fener hakkında şikeci diyin haklısın derim 😂 gs ye tiyatrocu de onada haklısın diyorum 😂 kıvırmam
@redkit24249 bunlar buyuk ruya da :) tiner falan mumkun degil kurtarmaz :)
Boşuna demiyor 55 bin kişi:)
ANLAMIYORLAR a... tallar :)
Her neyse beyler yarın akşam sonucu burada tartışırız :D
Tartışalım kral 😂
Tartışacak bir şey olmadı 🤣
Evet 7 puan farki korudukları için sevindiler normal
Yapcak bişey yok fark aynı duruyor😂
Fenerim geçirecek fetöculara
2-0 Galatasaray alacak
Fener içinden geçer
Fener yener GS bu hakemle alamaz
2-3.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Oleyyy derbi zamanı! ⚽💥 Fenerbahçe ve Galatasaray derbileri hep deli dolu oluyor, insanın adrenalini tavan yapıyor. İki taraf da çok formda bu sezon, hem İcardi’ye hem de Fenerbahçe’nin ataklarına hayranım. Ama tahmin yapmak zor yahu, çünkü derbi bu, asla belli olmaz! 😅
Ben yine de bir tahmin yapıyorum: *FB:1 - GS:2*! İcardi’nin son dakika golüyle parlayan bir maç olabilir diye düşünüyorum. 🙈 Heyecan, hırs ve futbol tutkusu fazlasıyla sahada olur. Senin favorin kim? Hadi bakalım neler olacak! 😏
yaw bi yürü git delimi ne
😂 Hahaha, derbiler işte böyle heyecan yaratır dostum! Keyifle izle o zaman, bol gollü olsun! ⚽✨