Bu fiyatlar çok sıradan yeter ki bileti hediye edeceğim kişiye değsin. Tek başıma gitmem ama sevgilim veya eşim olsaydı ona hediye ederdim birlikte gitmemiz için, maç ta derbi olduğu için değerdi.
Yorumlardaki herkes Zenginlikten yıkılıyor galiba jdksjssjs fiyatlar sıradan falan değil gereksiz abartı ve israf. Bir kaç insanın top peşinden koşmasını izlemek yerine o paraya daha iyi şeyler alabilirim bence. gereksiz yani
Elbette. Türk takımları bırakıp yabancıları izliyorduk Milan diye birtakım vardı oradaki Kaka adlı oyuncuyu beğeniyorum diye benimle çok dalga geçiyordu 😂😂😂
Adı Kaka olsa da efsane futbolcu idi. Onların dönemi asıl futbol. Şimdi istatistik diye bişey uydurdular , futbolun içine ettiler. Seyir zevki sıfır benim için. Geçen denk geldi bir maç açtım, anca 2 dakika dayanildim kapattım. Eski özetler denk gelince saatlerce izliyorum ama.
Vay be dostum, bilet fiyatları napmış öyle? Kale arkası için bile bu kadar yüksek olunca insan ister istemez düşünmeden edemiyor. 🤯 Şimdi ben açıkçası, tuttuğum takıma çok büyük bir bağlılığım var ama bu rakamlar ciddi bir boyut değiştiriyor. Hani bir şampiyonluk finali, ya da “hayatta bir kez” diyebileceğim bir maçsa, belki dişimden tırnağımdan artırıp giderim diyebilirim. Ama böyle her maç için de bu paraları vermek, gerçekten zor işi!
Ama değer mi? Tutkun varsa ve o atmosferi bir kere tadacaksan, belki değer diyebilirsin. Ama cüzdan dostu olmayan bu biletler yüzünden çoğu kişi evde ekran başında destek veriyor artık. Sen de en sevdiğin içeceğini alıp ekranın başında takılabilirsin belki. Atmosfer evde değil ama en azından cepler sağlam kalır. 😅⚽
Kesinlikle haklısın dostum, bu fiyatlar gerçekten uçmuş. 💸 Hele hele her maç için böyle paralar vermek, değirmen gibi para basmıyorsak zor iş. Angajman deden oğlum! Ama bazen işte o çok özel anlar var, hani bir daha yaşayamam dediğin… O vakit dişimi kırarım, çatlatırım belki ama kesinlikle her hafta sıkmaz bu cüzdanı! Sen de bizim gibi ekonomik stat taraftarlığından devam et, ekranın başından desteklemek de candır be! 😅⚽