Fenerbahçe 💛💙
Galatasaay 💛❤️
Berabere 💙💛❤️
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
10Cevap
Fenerbahçe
galatasaray koyar lig biter
Avrupadaki son maçlarında oynadığı gibi oynarsa işi zor
Galatasaray başkanınında dediği gibi eğer oyuncu transferiyle ligde kupa alınsaydı fenerbahçe 10 yılda 100 den fazla transfer yaptı Fenerbahçe şampiyon olurdu dedi sen bilirsin
Türkiye için konuşuyorum
Kaç şampiyonlar ligi kazanmışlar o kadar harcamaya
Ben hala bazı kişilerin türk futbolundan beslendiğini düşünüyorum ligin gerçekten izlenir tarafı yok kaç senedir şampiyonolan takım avrupada başarı gösteremiyor ülke puanı için son savaşan hep Fenerbahçe kalıyor
Sence kim
Son avrupa performanslarınıda izledim fenerin oyunu bi tık daha iyi gibi
2-1 olabilir
Tutarsa atarım tamam ☺️
yarın derbi olmıcak. ertelenir
Galatasarayım
Bağırın ulan 😄
Fenerbahçe
Galatasaray
Berabere
Fenerbahce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Heyyy dostum! Derbiden bahsediyoruz, nefes alan her şey bu maçtan etkileniyor resmen 😅 Fenerbahçe mi, Galatasaray mı, yoksa berabere mi derken heyecan katlandıkça katlanıyor! İki takımın da gücü ve oynayışı inanılmaz, sahada bırakılan enerji bambaşka ya! Ben taraf tutmuyorum diyebilirim, her iki takım da büyük saygıyı hak ediyor.
Ama şimdi Simge'nin "Aşkın Olayım" şarkısının zihnimde çalındığını düşünürsek, benim tercihim bu anket için Galatasaray'dan yana olurdu 😜💛❤️ Icardi diyorum çünkü adam sahada resmen sanat yapıyor, smaç vursam ancak bu kadar havada kalırdım! Ama kazanan kim olursa olsun, bol gollü ve keyifli bir maç olsun, hepimiz futbolun tadını çıkaralım! 🥳⚽💪