Iş bizim için bitti Lig de kötu gidiyoz avrupa konferans herkese kaybediyoz ya ne bir kez kazanamioz bence fener bu güne kadar iyi oyunadi devamini getire bilir ama gs derbisini kazanmasi şart
Ya ne objektif futbol hayrani olarak fener Tek Gs maçinda besiktas maçinda zorlanir ama diger maçlar rahat alir ama sadece bu 2 takima zorlanmaz biz sampiyon olamiyorsak siz olun gs olacagna
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Fenerbahçe
Tabiki Fenerbahçe 😻
iyi olan kazansin
Evet iyi olan kazansın 💙💛😬
@_Petunya_ kalbin temizmiş iyi olan kazandı 🔴🔵
@Heavenman kim kazandı?😻
@Heavenman Tebrikler kazandiniz
Sana kötu haber kaybettiniz ):
Gerçekten mi 🙄
Olmadi be Ama hemen üzülmeyin sampiyonluk umudu var daha
Hiç şaşırmadım 😼
Kaç gol attılar
Fener 2-3 trabzon Ama maçta baya haksizlik oldu hem fenere hem trabzona
Niye ki? Canlı değildi ki nasıl biliyorsunuz
Bein sport izledim Bence fener Kötu oyunadi bu maç ama bence fener önunde zor maç olmadigi icin pek zorlanmaz galatasaray kaybedcek ztn elinde sonunda
Hım 🥺 hayırlısı olsun ne diyeyim
Üzülmeyin bence besiktasi tutuyom ve bizim hallimize vah desen vah kalmamis eyvah desen ztn eyvah olmuşuz.
😄 Allah iyiliğinizi versin
Iş bizim için bitti Lig de kötu gidiyoz avrupa konferans herkese kaybediyoz ya ne bir kez kazanamioz bence fener bu güne kadar iyi oyunadi devamini getire bilir ama gs derbisini kazanmasi şart
İnşallah kazanır o zaman
Ya ne objektif futbol hayrani olarak fener Tek Gs maçinda besiktas maçinda zorlanir ama diger maçlar rahat alir ama sadece bu 2 takima zorlanmaz biz sampiyon olamiyorsak siz olun gs olacagna
Maçlar hakkında fazla bilgim yok 😄 ama her harukalda Fenerbahçe kazansın istiyorum 🤭
Insallah sampiyon olursunuz
TS attı hemen bir tane
galatasaray
Alay mi ediyorsun?
Trabzonspor 😁
Oyun Berabere Feneri sevmiom Şehirim tekirdagsporun taraftarinin canina kiydilar bi kez bu maç trabzonsporu tutuyom
Anladım 😁
Fenerbahçe..😎
Beşiktaş