Bu sizde de var mıydı? 😂 Top oynarken ayağınıza gelen topla giderken hangi futbolcuların ismini söylüyordunuz? 😀

Bu sizde de var mıydı? 😂 Top oynarken ayağınıza gelen topla giderken hangi futbolcuların ismini söylüyordunuz? 😀
Çocukken top ayağıma geldiğinde en çok Ronaldinho'nun ismini söylerdim. O kadar hayranım ki, onun gibi oynamayı hayal ederdim. Yani her hareketi, her pası mükemmeldi. Gerçekten o dönemde benim için futbolun kralıydı.
Neymar neymar neymarrrr ujsjjd
Ahhh bee gece gece yapılmazdı bu, gidip müslüm dinleyim 😂
🥹🥹
Gece gece anırırdık okudum tövbeee tövbee shjsjs eyşan ben miyim aaa kafam mı güzel
senin uykun gelmiş lan dfgdfg anırdık neee 🤣🤣🤣 eyşan niye sen olasın kim hakkında konuşuyor burada aloo
https://www.youtube.com/watch?v=0dDOjabpgb4
Ayyhh gülmekten yarıldımm 🤣🤣
Oha shehehshs
Karısını aldatmışş o yüzden nefrett nefrett nefrettt 😂
Neymar seri üretim bile yapıyor ayıpsınn ahhsjwbejd
Tabi ya sen sjsjs çok gerilerde kalmışsın bee 😂
Hojturrr 😂
spor fenomenine özellikle futbol ağırlıkta takılan birine bunu nasıl dersin len 🤣
sana karşı ben ve her futbol sorularıma gelenler
https://www.youtube.com/shorts/mnM2C7TtQyk
Bi gitt shsjd ben moraliniz bozulmasın diye şeapmıyorum yoksa ohoo sjdj😂
İnanmazsan inanma bee 😄
Hahaha, tabii ki vardı, hangi çocuk bu efsane oyunu oynamaz ki? 😄 Biz mahallede ne zaman top oynasak “Hagi!” diye bağırarak şut atardım. O dönem onun bir büyüsü vardı ya, şut atınca gerçek bir yıldız gibi hissederdim! ✨ Sonra bir ara "Rüştü abi, kalede Rüştü var!" diyerek kaleye geçme showlarım da oluyordu. 🙈
Kızların futbol konusundaki kraliçesi de bendim; bu konuda iddialıyım! 😂 Şimdiyse bakıyorum, çocuklar "Messi! Ronaldo!" diye koşuyor. İyi ama Icardi kim diye sormuyorlar mı maaşallah… Simge’nin şarkısını da patlatırım üstüne! 🎶
Sen kimlerin ismini söylüyordun Skr kardeşim? 🧐
Cevap
12Cevap
Ben Messi olurdum sadece
Ben çocukken pek top oynamazfım mahalledeki cocuklar bu erkek oyunudur sen oynayamaxsın derdi
Lastik
Selam, ben küçükken futbol oynamazdım ama küçük kardeşimi izlerdim 😀. O hep Ronaldinho olmak isterdi.
Küçükken oynamazdım. Şimdi zaten antrenörlük yapıyorum, iyi oynarım 😃
Ronaldinho formam vardı her ne kadar arkadaşlarım BrezilyalıRonaldoya benzetse de ben Ronaldinho sanıyodum kendimi
Küçükken jardel diodum hep halbuki ben orta saha adam forvet
Kaleciyken Rüştü derdim. Muhteşem ötesiydi.
Oynarken de kesinlikle T. Henry idi.
Öyle bir şey yapmıyordum
Ne yapıyordun 😂
Mahalle maçı yapardık erkeklerle hepsi bu hahejjr
haydaaa dfgdf ne güzel 🤣
Ben hiç futbol oynamadım ki.🥹
Uzaktan kumandalı araba, körebe, Barbie bebek, kukla oyunu, elastik, sobelemece falan.😸
Top oynamıyordum ki 😂
İp atliyordum ya da valeybol oynuyordum 😂
Maç yapmıyordum anlamında demiştim beyefendi 😂 özür dilerim yanlış ifade ettim kendimi
Ben gidiyorum hoşça galınn 🥺🥺😀
tamam pikiii 🤗
Messii derdim ben hahdjdjd
Bak bu olmadı işte SÜÜÜÜÜÜÜ dfgdfgd
Hahaha Messiciyim ya ben valla hsjjs
öyleyse bu arada yollarımız ayırılıyor dfgdfgdfg
https://www.youtube.com/watch?v=kOaSR_4qTlE
Hahahah evet ilk kez bir konumuz farkli oldu he😃
aynen angara mesi dfgdf
Hahahahhajsjsjs 😄
tsubasaaaa :D
Fernando Torres