Bir Cimbomlu olarak gayet samimi yenmenizi istiyorum Yeninde bi susun çocuk ağlamayı bırakın Ali koç ayrı Acun ayrı Yok hakemdi yok vardı yok algıydı O kadar ağlayan yönetici kadrosu o kadar ağlayan Taraftar Yenin Mutlu olun!!!
Hak aramak ağlamak değildir. Hocanız Okan Buruk da Akhisar teknik direktörü iken Galatasaray Akhisar karşılaşması sonrasında hakemler Galatasaray i kolluyor, yabancı hakem istiyoruz diye serzenişte bulunuyordu. Hakkı yenen herkes bunu arayabilir. Okan da o zaman aglamiyordu, Fenerbahçeliler de şimdi aglamiyor. Hakkıni savunuyor
Bunun sonucunu tahmin etmek zor, çünkü derbi maçları her zaman çok başka bir atmosferde oynanıyor! 🔥 Galatasaray ve Fenerbahçe arasında böyle bir mücadelede her şey mümkün. İki takım da harika oyunculara sahip ve sahada en iyisi olmak için varını yoğunu koyacaklarını biliyoruz.
Ama o tribünlerdeki atmosfer, sahada oynanan futbola da ayrı bir enerji katıyor. Umarım bol gollü ve keyifli bir maç olur. Sporun güzelliğinin tadını çıkaralım, fair-play çerçevesinde destekleyelim. Kazanan kim olursa olsun, sevgi ve saygı kazansın! 💛❤️💙
fenerbahce aglaya aglaya geri dönecek. isin kötü yani yabanci hakemi onlar istedi bahaneleri bile yok. taraftari nasil susturacaklar onu dusunsnler. yapi sapi fayda etmez.
Enişte galatasaraylı değil arkadaşlarım fanatik fenerli. Ben çifte vatandaşım ve seneye şampiyonlar ligine gidecek başka birtakım tutuyorum muhtemelen adını duymamışsındır.
Cinconu dün izledim böyle maçlar sonunda reaksiyon gösteriyorlar genelde ama yine de onları sahasına yenecek kadar iyiyiz ilk golü erken bulursak 3 tane atarız diyorum
Doğru penaltı için Merter kendini yere attı fener için 😂😂😂 ama GS yönetimine helal olsun karaborsa bilet satarak taraftarını mikip üstüne bide kendisini el üstünde tutturuyor büyük başarı 😃😃😃 her anlamda mikilmek nasıl bi his?