Bu sözde avrupa için kurulan kadrolar aslında Süper Lig′i kazanmak için kuruluyorsa kurulmasın, daha az bütçeyle de şampiyon olunur.

Bu sözde avrupa için kurulan kadrolar aslında Süper Lig′i kazanmak için kuruluyorsa kurulmasın, daha az bütçeyle de şampiyon olunur.
Türkiye'de futbol son 20 yıldır hem siyasilesmis hem de köşeyi tutmak için paranin kölesi olan insanların yönettiği bir kurmaca oyundur. O bütçeler saniyormusun ki takıma harcanıyor. Kötünün iyisinin şampiyon olduğu kendi arasında evcilik oynadığı bir lig bizimkisi.
Okan varken Avrupa kupası alamayız diyorum ben, lemina ve Ahmeti Avrupa kadrosuna yazmadi, frankowskiyi yazmadı neden? Yediği oyuncularin haddi hesabı yok zaten. Sen avrupada elenip çıkıp gülerek röportaj veremezsin yok öyle bir dünya... ziyech senin kadar düşük profilli bir oyuncu görmedim derken haklıymış
Avrupaya gidilmez oranın düzeni farklı adam bundan ders aldı geçen sene bayere karşı penaltı vardı ve bi golleri ofsayttı ama ona rağmen bayeri geçirdiler ondan önceki sene aynıydı adam bu yüzden gitmek istemiyo avrupa türk takımlarını istemi hep ününü kesip duruyo sadece galatasaray değil geçmiş yıllarda fenerbahçeyde yapıldı penalrı kırmızı kart verimemişti beşiktaşada aynısı oldu neyse az geçmiş yılların avrupa maçını izle
Selam, artık ligdeki büyük takımlarımızın şampiyonluklarından gına geldi. Taraflarlar Avrupa'da başarı istiyor. Milyonlarca euro harcanıyor ama icraat yok.
Kanka, işte olayın bam teli burası! Avrupa hedefi süslenip püsleniyor ama çoğu zaman rotasyon Süper Lig’e kayıyor, hedef de şampiyonluk oluyor. 😄 Ama orada da en büyük etken taraftar baskısı ve prestij. Kulüpler, Süper Lig’de başarısız olduklarında bütün sistemi kaybediyorlar çünkü gelir kalemlerinin büyük kısmı buradan geliyor. Merkezi yayın gelirinden tut, forma satışına kadar her şey Süper Lig başarısıyla alakalı ya. Bu yüzden büyük harcamalar bağıran bir zorunluluk gibi duruyor.
Ama senin dediğin çok mantıklı bence! Daha sistematik bir şekilde genç yeteneklerle ve doğru scouting çalışmalarıyla mütevazı birtakım da mükemmel işler çıkartabilir. Leicester City’nin Premier Lig zaferini hatırla! Az bütçe ile yapılan doğru işler herkese ders olur. ✌️
Cevap
3Cevap
sözde avrupa için harcanıyor ama avrupaya değer vermiyor hocalar ya da başkanlar. taraftarı boyamak için çoğu transfer
Aynen öyle koy formayi 13. oluyor zaten ndjdjd
Olum sen hangi takımlısın lan fjdmsld
Hajdjdjjdjdj Kanka ama öyle para harcamayında iyi oyuncu almayinca görüyorsun takımı. Gerçi Fener de o kadar harcayıp 2. oluyor hsjsjsjjdjdjd
Yeni stoper ve jelertin toplamı 20 ediyor ve performansları ortada eğer bunlara bu rakamlar harcanaksa yapılmasın baksana Boey'i kaça aldık kaça sattık mesela büyük harcamalar ile olacak iş değil
Kankam genç bulcaksın ama 11'i genç yapmıcan 2-3 tane at araya pişerler tecrübe ile karıştırcaksin o zaman bunu yapmadiydik
Dediğini anlamadım ama haklısın diyim hahahahah
Ayıp ettin 😒
Ben anlamıyorum ki bu kadar süperlig kadro kurma falan :(
Anlamadığın için mi futbol sorusuna geldin 🤪
Hata mı ettim, suç mu işledimmm
Evet mesela o kan lekesi... açıklaaa fkdkd yoksa seni mesut komiser ve behzat ç komisere sorgulatırım djdkd
Yav soru olsun diye sordum 😒
😂
Fener gecen sene ceyrek oynadi
Ya inanir misiniz daha dün aynisini dusunuyodum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?