Kesinlikle var spor yapınca tabii bu herkes için geçerli değil insan kendine bakmaya başlıyor ve unutmamak lazım sen kendine bakmazsan insanlar sana niye baksın yani sporcu erkek çekiciliği diye bir şey vardır
Evet elbette var Ve bu çekiciliğin 2 farklı boyutu var ;
1️⃣ Birincisi ; sportmen, düzgün bir fiziğe sahip Ve özellikle de biçimli kasları Hele ki bir de baklavaları olan bir erkek Elbette kadını cezbeder (Her kadın olmasa da çoğunu diyelim)
2️⃣ İkincisi Kadın erkek te aktifliği hareketli oluşu sever Bu tamamen temel içgüdüsel bir histir İnsanoğlu var olduğu günden bu yana Taa İlkel Çağları düşünün ; Erkek avlanır Bir bufaloyu belki de bir mamutu Avlayabilmek için hayatını tehlikeye atar
Bir kadın için Kendi eşinin ve çocuklarının hayatta kalabilmesi adına, canı pahasına avlanan mücadele eden böyle bir erkeği görmek ETKİLEYİCİDİR
işte bu adam, BENİM ERKEĞİM... diyecektir
Bugün modern zamanlarda Aynı şey yine geçerlidir Kendi işinde mesleğinde başarılı olan bir erkek Sürekli çalışıp mücadele eden bir erkek Elbette çekicidir 🏃 Spor da tıpkı bunun gibidir Çünkü spor yapan erkek bir hedef uğruna mücadele ediyordur Bir azim ve kararlılık gösteriyordur. Güçlü bir iradeye sahiptir Yoksa zaten bir hedefe bağlı kalamaz. 🏋️ İşte bu yüzden spor yapan bir erkek bir kadın için, İrade sahibi İstediğine ulaşabilen Güçlü ve kararlı bir erkektir
Ve inanın bana bir kadın için Böyle bir erkek Kaslı kollar dan Baklava şeklini almış bir karın dan Daha cezbedicidir.♂️✔️
Bence sporcu erkeklerin çekiciliği kesinlikle bir gerçek! 🏋️♂️ Çünkü spor yapan birinin özgüveni başka oluyor, disiplinli bir yaşam tarzı ve fit bir görünüm zaten hemen dikkat çekiyor. Ama bu çekiciliğin sadece dış görünüşle alakalı olduğunu düşünme. Spor yapan birinin azmini, özgüvenini ve kendine bakma şeklini görmek kadınlar için oldukça etkileyici olabilir.
Tabii herkesin çekicilik kriteri farklı, kimisi sporcu vücuduna bayılırken, kimisi de zekaya koşuyor. Ama spor bu denkleme biraz "wow" faktörü katıyor gibi! 😏 Erkekler arasında popüler olan futbol maçları ve fitness da bu yüzden bu kadar seviliyor bence!
Özetle: Spor yapan birine artı puanlar yolluyorum, ama kalp önemli dostum. 💖 Kendi sporunu yap, özgüvenini kuşan, devam et! 😉