Biri 1-2 kere vurması bile yeterli diyor diğeri hastanelik olması lazım diyor diğeri morluk veya şişlik olmalı diyor bunu bana açıklar mısınız ne olmalı
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kankammmm sen dövdün ben biliyorumm sorma artik yeterrr jsjsjjdjdjdjjd sen en iyisisin herkesi dövdün
Kanka onun için sormuyorum bu takıntımdan dolayı soruyorum sence dövmüs olmak veya dayak yemiş olmak için ne olması gerekir neyi dayak olarak sayarsın
Birde sence şunda dövmüş olur muyum bir ara biriyle kavga etmiştim yumruk atarken saatim çocuğun dudağına çarptı ve dudağı kanadı sence dövmüş sayılır mıyım yoksa saat çarptığı için bir şey olmaz mı yumruk atarken çarptı
Kanka ben bunları 60 kere okudum sen dövdün diyorumm inan banaa
Peki sen şunu okumuş muydun hani benim boynumun çizildiği rakibin gözünün morarıp kaşının şiştiği eğer onu okuduysan kim dövmüş dürüst ol beni üzmemek için deme
Okudum kanka
Sence kim dövmüş olur dürüst ol
sen
Teşekkür ederim peki sana son iki soru başka yok alnın şişmesi dayağa girer mi
Birde kavgada dayak yemiş olmak için ne olması gerekir neyi dayak olarak sayarsın
Birde bir ara 3-4 kişi bir çocuğu bayıltmıştık büyük ihtimalle ben bayıltmadım ama vurma olayım olmuştu sence dayağa girer mi yoksa illa benim mi bayıltmam lazımdı vurdum ama
Sence reis bunlardan başka yok söz
Ağzının burnunun dağılması lazım bence
Anladım peki morluk veya şişlik olmasıda dayağa girer mi
Sence
Karşıya attığın darbe daha fazlaysa yediğin bir iki vuruş dayak olmaz
Peki bende bir şey yoksa rakipte morluk veya şişlik varsa dövmüş olur muyum
Aynen 👊
Peki kanka şunda dövmüş olur muyum bir ara biriyle kavga etmiştim yumruk atarken saatim çocuğun dudağına çarptı ve dudağı kanadı sence dövmüş sayılır mıyım yoksa saat çarptığı için bir şey olmaz mı yumruk atarken çarptı
Öyle ya da böyle nakavt etmişsin bro. Nasılı mı var?
Peki teşekkür kanka senide rahatsız ediyorum ama kusura bakma son sorum ben bir ara biriyle kavga etmiştim ilk başta ben 1-2 yumruk attım ama sert değildi sonra rakip bana sarıldı beni sıraya düşürdü düşürünce boynumu çizdi ve boynumda 4-5 çizik ve kan toplaması oldu ama kanama olmadı sonra ayağa kalkıp bir kaç yumruk attım ve kavga bitti kavgadan sonra arkadaşlarım görmüş çocuğun gözü ne az ne çok orta derece morarıp kaşı orta derece şişmiş benim boynumda kötüydü ama vah vahda denilecek durumda değildi onun gözü ve kaşı ortaymıs sence kimin hasarı daha fazla kim dövmüş olur
Sence kim dövmüş dürüst ol
Puanlıyorum! Berabere bitmiş
Peki sence kimin hasarı daha fazla birini tercih etmek zorunda olsan kim derdin
Tabii ki onun hasarı daha fazla. Çünkü yüze darbe almış. Bunu saklayamaz. Ama seninkiler boğazlı bir kazakla kapatılabilir. Dolayısıyla kimin daha fazla darbe aldığı bariz şekilde görülür.
Not:şiddetle olaylar çözünlenmez!
Haklısın peki sence dövmüş sayılır mıyım
Dürüst ol. Sarılıp yere düşürdü derken seni fırlattı mı
Hayır şöyle ben yumruk attım ama sert olmadığı için yere felan düşmedi sonra cidden beni fırlatmadı biraz eğilerek beni tuttu sonra ikimizde sıraya düştük sıraya düşünce boynumu çizdi ve 4-5 çizik ve kan toplaması oldu sonra ayağa kalkıp bir kaç yumruk attım ve kavga bitti
Sence dövmüş sayılır mıyım
Olur mu
Olur şampiyon
Teşekkür ederim ama beni üzmemek için veya geçiştirmek için demiyorsun değil mi doğru neyse onu söyle bir şey demem
Ya arkadaşım cidden saf mısın nesin. Kendin diyon ona vurdum ama darbe yemedim. İtme düşme sırasında çizik oldu diyon. Hiç bişey değil bunlar rahat ol konockaut kralı
Kazanmışsın işte daha ne diyon
Teşekkürler peki boynumdaki 4-5 çizik ve kan toplaması ama kanama yok veya beni sıraya düşürmesi felan pek etkiler mi net yani değil mi
Etkilemez. Düşme sırasında kazara olmuş şeyler bunlar. Sen buna niye taktın ki kaynını mı dövdün naaptın
Yok bu konularda takıntım varda o yüzden soruyorum senide rahatsız ettik kusura bakma
Kanka birde sen ilk başta berabere demistin şimdi dövdün dedinde beni üzmemek için mi böyle dedin
Önce Net bir şekilde anlamadığim için öyle dedim. Sonra ki dediklerine bakılırsa sen kazanmışsın bence. Çok takılma. Senin yüzünden khabib nurmagomedov izleyesim tuttu bak. Conor la maçı efsane
🤣🤣Khabin adamdır çok severim izlemen iyi olur belki teknik olarak bir şeyler öğrenirsin
Ufc maçlarının sıkı takipçisiyim bro! Khabib efsane olduğu için dedim sadece
İyi sende az değilmişsin ha😅😅 anlıyorsun
Peki reis şunda dövmüş olur muyum bir ara 3-4 kişi bir çocuğu bayıltmıştık büyük ihtimalle ben bayıltmadım ama vurma olayım olmuştu sence dayağa girer mi yoksa illa benim mi bayıltmam lazımdı
Birde sence alnın şişmesi dayağa girer mi
Yazık değil mi olm çocuğa! 4 kişi birine dalmak oldu mu? Utanmadınız mı la
İlkokuldaydık o zamanlar sence dayak olur mu olmaz mı
Belki daha azda olabilir tam hatırlamıyorum
Hoca annemi aramış böyle böyle diye oğlunuzda olayın içinde vurmuş demiş öyle
3 ya da 4 kişi birine pusu kurup dalmışsınız. O çocuğun akan her bir damla kanında, terinde, gözyaşına katkın ve payın var. Hep birlikte dövmüşsünüz
Yani dövmüş olurum değil mi
Evet