Spor ESM tarzında kaslara elektroşok etkili aletler işe yarar mı? CazibeKedisi Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu aletler işe yarıyor mu? Güncellemeler1 yıl Bunu almadım. Bunun yerine Deadlift için ağırlık seti aldım. ESM tarzında kaslara elektroşok etkili aletler işe yarar mı? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
emre00488 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Takıldığı bölgede titreşim yayarak yağ yakmayı hedefliyor.Ama bence bir boka yaramıyor para tuzağı. 0 1 Yorumla CazibeKedisi 1 yıl Tamam teşekkür ederim. Yorumla
Maskal06 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 1 yıl Bu tur altler normal kisilerde hic bir ise yaramaz. profesyonel atletler 1% lik etki icin kullaniyor sadece. Tam olarak hedef ne 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Yaramaz 1 0 Yorumla
Abuzittin34 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Eski bir antrenör olarak söylüyorum ki boş işler😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hayır tamamen yalan dolan. 0 3 Yorumla CazibeKedisi 1 yıl Pahalı olanlarıda mı işe yaramaz CazibeKedisi 1 yıl www.hepsiburada.com/kol-abs-stimulatoru-karin-kas-sarj-edilebilir-ems-elektrostimulator-egitmen-erkekler-kadinlar-icin-kas-guclendirici-tonlama-egzersiz-yurt-disindan-pm-HBC00005DKMF2 Cevap sahibi 1 yıl Fiyati önemsiz. İstersen 1 milyon ver düzenli beslenmezsen göbek yaparsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Takıldığı bölgede titreşim yayarak yağ yakmayı hedefliyor.
Ama bence bir boka yaramıyor para tuzağı.
Tamam teşekkür ederim.
Bu tur altler normal kisilerde hic bir ise yaramaz. profesyonel atletler 1% lik etki icin kullaniyor sadece. Tam olarak hedef ne
Yaramaz
Hayır hiç bir işe yaramaz
Eski bir antrenör olarak söylüyorum ki boş işler😂
Hayır tamamen yalan dolan.
Pahalı olanlarıda mı işe yaramaz
www.hepsiburada.com/kol-abs-stimulatoru-karin-kas-sarj-edilebilir-ems-elektrostimulator-egitmen-erkekler-kadinlar-icin-kas-guclendirici-tonlama-egzersiz-yurt-disindan-pm-HBC00005DKMF2
Fiyati önemsiz. İstersen 1 milyon ver düzenli beslenmezsen göbek yaparsin.
Hiç bir işe yaramaz