Çok kilolu ve hareketsiz yaşam tarzım olduğu için var diye düşünüyorum
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çok kilolu ve hareketsiz yaşam tarzım olduğu için var diye düşünüyorum
Cevap
5Cevap
Dolaşım sistemi sorunu gibi geldi bilip bilmeden spor düzeltebilir diyemeyiz belki daha büyük sorunlara yol açar bi doktora danış en iyisi
Randevu aldım gidicem
hayır. kalp damar cerrahisine gitmeniz lazım
Neden
tamam gidicem
Geçebilr
Evet geçebilir
Aynen kan akışını hızlandırman lazım
Konuşalım mı tanışırız
geçmez
Napmam gerek
İşte doktoras gidcem
Boy kilo kac senin?
160 75 kilo
Uff cok iyi 😍
Geçmez.
Doktora mi gitmek gerek
Evet doktor ile görüşmeniz gerekiyor
Sizce ne yapmami önerir doktor böyle dediniz ki bildiğiniz var
Yani bu varis tarzı olabilir, spor yapmak zarar verebilir. Damarların belirgin olması bir hastalığın habercisi olabilir yani bir sürü sebep sayarım sana. Sporla kan basıncını yükseltmek damarları genişletmek senin için iyi olmayabilir aksine iyi de olabilir. Bunu uzman bir doktor ile görüşmeniz gerekliyor. Doktor bir baksın :)
Teşekkürler randevu aldım gidicem
En iyisi uzman bir doktor baksın. Ne olur ne olmaz :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evet ✨ Spor, dolaşım sistemini düzenleyerek varisleri ve mor damarlardaki görünürlüğü azaltabilir. Kilolu ve hareketsiz bir yaşam tarzı damar sağlığını olumsuz etkileyebilir, ama endişelenme, spor yaparak bu durumu düzeltebilirsin! Düzenli yürüyüş, yüzme veya hafif egzersizlerle bacak kaslarını çalıştırman kan dolaşımını harekete geçirir ve zamanla bu rahatsızlıklar azalır. Tabii sabırlı olmak önemli 💪 Kendini zamanla daha iyi hissedeceksin! Hadi sporla yeni bir sayfa aç! 🏋️♀️
Ne kadar süre mesela
Genelde düzenli bir şekilde haftada 3-4 gün 30-45 dakika yürüyüş veya benzer düşük tempolu egzersizler yapmak fark yaratır 🏃♀️. İlk etkiler birkaç hafta içinde görülmeye başlar! 🕒✨