Neden onlarda böyle olur ki?
Kaslıların damarları neden belli olur vücutlarında?
Kaslıların damarları neden belli olur vücutlarında?
temel bag doku , ağ doku kas doku, kemık doku sıralama dıstan ıce dogru
kas doku sertlestıgınde ağ tabakadakı damarları belrgınlestırır,
bır metal parayı masanın uzerıne koy ustune A4 kagıt koy, aynı parayı yatagn uzerne koy kagdı koy hangısınde daha dıkkatlı gorceksın?
kas sertleserek destek olrak damarları ıtter ve sende gorursun sıcak havalrdada damar kasların gevsedıgınde kalınlasır kan akısın yavaslar uyusukluk ve daha caplı damarlar pıyasaya cıkar
kan basıncı yüksek olduğundan
hocam biraz daha açabilirmisiniz kan basıncı derken kalbin kasılması esnasındaki kan pompalamasımıdır doğrumu biliyorum?
Cevap
11Cevap
evet yağ oranıyla alakalı ama yağ oranı kaslı insanlarda az olur ayrıca kaslı insanların kasları günlük hareketle uyarılınca dahada şişer damarlarda deri ile kütle arasına geçerek dahada belirginleşir
sanırım istediğim cevap buydu yani tabiki yağla alakalıdır ama zayıflarda da çok belli olmuyo bende kasla ne ilgisi varmış merak ettim teşekkürler :)
yağ oranı az oldugu için damarlar deriye daha fazla yakındır o kasla alakalı degil vucut yağ oranıyla alakalı ..
ama kaslılarda genelde dikkatimi çekti çok belliler de kolları falan :)
Kaslılar sürekli spor yapınca yağ oranları her zaman düşük oluyor ...
aynen bak benım verdıgım gıbı cvb arkdas daha önceden vermıs okumadım cvbları yenı gördum +1 :)
yağ dokusu inceldiği için sinirli insanlarda da bu durum vardır dikkat edersen...
Vücuttaki nitrik oksit seviyesinin artmasıdır nedeni..
Her insana nasip olmaz.. :))
hocam nitrik oksit seviyesi neden artar insanda ya da vücudumuzdaki nitrik oksit seviyesinin yüksek olup olmadığını nasıl anlarız kan tahlilinde görülürmü?
Deri ve deri altındaki yağ dokusunun incelmesi damarları belirginleştirir.
yağ oranı düşüktür ve ağırlık çalıştığı için damarlar daha fazla kan pompalar ve daha belirgin olurlar
Yağ oranı düşüp kas oranı artınca kaslarda büyüme oluyor haliyle damarlar deriye daha fazla yaklaşıyor
Ben kaslı değilim hatta zayıfım benimkiler belli oluyor.Problem?
kaslar arasından gevşeme yapıp damarlar çıkıyor çünkü
kaslardan yer kalmamış galiba
Yağları kapatmıyor onların damarları.
herkeste değil.
cunku kaslilar
iyisi öyle değilmi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar